Юля Юріна у новому кліпі спалила російський паспорт. Відео

19 березня, 17:00

Уродженка Кубані, екссолістка гурту YUKO Юля Юріна, яка протягом 12 років живе і виступає в Україні, у новому кліпі спалила паспорт росіянина.

Цікаво, що робота "Чорна хмара" тісно перегукується з історією, що покладена в основу сценарію фільму "Лишайся онлайн".

Пісню було написано в перші місяці повномасштабного вторгнення. Текст народився після оприлюднених в Бучі злочинів російських окупантів.

За сюжетом стрічки (і кліпу), дівчина Катя отримує ноутбук, аби допомагати військовим, відслідковуючи пересування ворожих військ. Проте цікавість веде її в соцмережі власника ноутбуку, Андрія - дівчина дізнається, що у нього є син, Сава, який дуже вірить в супергероїв, і розшукує батьків, з якими вони загубилися під час евакуації.


Попри страх та відсутність волонтерського досвіду Катя обіцяє малому воззʼєднати родину. Проте військові реалії вносять свої корективи

Попри страх та відсутність волонтерського досвіду Катя обіцяє малому воззʼєднати родину. Проте військові реалії вносять свої корективи

фото пресслужби

"В той час було дуже емоційно складно, ми всі перебували в емоційній ямі, і музика нас рятувала. І кожен з тих, хто брав участь в написанні цього треку, саунд-дизайнер, я і звукорежисер, ми, кожен у своєму підвалі писали музику, текст пісні і займалися її зведенням.

Рядки "що ти тут забув герой своєго врємєні" були написані як звернення до російських агресорів і всю свою лють, всю свою злість і всі свої негативні емоції я втілила у цю пісню”, - розказала Юріна історію створення треку.

"Це шлях персонального злому та переродження через образ Каті, ключової фігури фільму "Лишайся онлайн". Війна змушує нас трансформуватись і пристосовуватись до нового життя. Змінювати свої погляди та переконання. Обертати біль у відповідальність. Це і показує нам Юля в кліпі.", - розповів режисер відео.

Найважливіший момент кліпу - спалення паспорту російського солдата

Найважливіший момент кліпу - спалення паспорту російського солдата

До речі, в самої Юлі російський паспорт, хоча вона вже багато років прагне отримати українське громадянство і все для цього робить, поки зусилля співачки безрезультатні.

Нагадаємо, раніше ТаблоID зібрав зірок, які отримали українське громадянство. Серед них: Ектор Хіменес-Браво, Амадор Лопес та Євген Сморігін та інші.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів