"Залишилися в чудових стосунках": телеведучий Константиновський повідомив про розлучення з дружиною та розказав, як його змінила нова любов

18 березня, 14:30

Телеведучий Єфим Константиновський оголосив про зміни у своєму особистому житті. 32-річна зірка "Ліги сміху" та його дружина Влада офіційно перестали бути подружжям.

Про це, а ще про свою чинну даму серця, яку звати Єлизавета, він розказав КП.ua.

Фіма офіційно став холостяком, але серце його зайняте

Фіма офіційно став холостяком, але серце його зайняте

Фіма відповів на питання, чи змінила їхні з нею стосунки повномасштабна війна.


"Війна ніяк не змінила, тому що ми з Лізою разом близько року. Думаю, вона змінила мене у плані стосунків. Мені здається, я став добрішим, ніжнішим та романтичнішим. Ти починаєш цінувати моменти, думати, що можна десь і не посваритися. Говорити те, що відчуваєш. Усе має бути чесно і прозоро", - поділився він

Телеведучий та його дівчина Ліза

Телеведучий та його дівчина Ліза

А от про новий шлюб, схоже, мова поки не йде.

"Я лише нещодавно офіційно розлучився. Ми розійшлися з колишньою дружиною восени 2021 року. Залишилися в чудових стосунках, підтримували одне одного, коли почалася повномасштабна війна. Та офіційно розлучилися тиждень тому", - поділився Константиновський.

Нагадаємо, акторка Анна Саліванчук нещодавно зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком-депутатом Олександром Божковим, від якого має двох синів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів