Підтримай нас, щоб ми без обмежень могли продовжувати роботу – долучайся до Клубу УП!
Підтримай роботу журналістів

"Просто, швидко та смачно": Хіменес-Браво дав рецепт глазурі для пасок, яку вважає ідеальною

- 3 квітня, 11:50

До Великодня, який цьогоріч припадає на 20-те квітня, лишається дедалі менше часу, і зірковий шефкухар Ектор Хіменес-Браво подбав про те, щоби його підписники змогли прикрасити свої паски ідеальною глазур'ю - на згущеному молоці.

Її рецепт, лише з двох інгредієнтів, він дав у Instagram.

"Великдень вже зовсім скоро. Тож якщо ви шукаєте рецепт ідеальної глазурі для пасочок — я вже підготував його для вас", - написав Ектор.

Глазур для паски зі згущеного молока

Ектор запевняє, що ця глазур - просто ідеальна

Рецепт глазурі від Ектора

... але 107% людей про це досі не знали

"Вам знадобиться:⠀згущене молоко – 130 г; сухе молоко – 60 г", - розповів він.

Процес приготування геть нескладний.

"Просіюємо сухе молоко. Додаємо до згущеного та замішуємо глазур. Нанoсимо на паски та прикрашаємо. Просто, швидко та смачно) Все як я люблю!", - запевнив Хіменес-Браво.

Глазур для паски зі згущівки

Хіменес-Браво попереджає

Нагадаємо, замість традиційної паски можна спекти крафін - його рецепт Ектор теж свого часу давав. А от класичній пасці надає перевагу, зокрема, колишня перша леді Марина Порошенко. ТаблоID має цілу добірку цікавих рецептів пасок від Олі Полякової, Євгена Клопотенка та інших зірок.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів