"Моє его казало мені, що я цього уникну": 57-річна Холлі Беррі зізналася, як переживає вікові гормональні зміни

26 березня, 15:30

Американська актриса Холлі Беррі зізналася, що вірила в те, що, будучи дуже спортивною жінкою, яка ретельно піклується про своє здоров'я, вона омине неприємні моменти вікових гормональних змін.

Але не так сталося, як гадалося. 57-річна Холлі звернулася до лікаря, коли стала відчувати "інтенсивний біль" під час сексу.

Про це зірка повідала під час відвертої бесіди з першою леді США Джилл Байден під час саміту "A Day of Unreasonable Conversation", присвяченого жіночому здоров'ю. Про це пише Daily Mail.


"Передусім моє его казало мені, що я цього уникну - я дуже обережна, я здорова, я змогла зійти з інсуліну та опанувати свій діабет, який був у мене в 20", - зазначила Беррі.

Зі слів зірки, лікар, до якого вона звернулася зі скаргою на біль, спочатку вирішив, що це - "найгірший випадок герпесу, який він колись бачив". Але після того, як аналізи Холлі та її партнера Вана Ганта не показали присутність вірусу, актриса отримала правильний діагноз: перименопауза, тобто період перед менопаузою, в який жінка відчуває симптоми її наближення.

Музиканта Вана Ганта, кохання свого життя актриса зустріла після 50 років

Музиканта Вана Ганта, кохання свого життя актриса зустріла після 50 років

"Мій лікар навіть не здогадувався і не підготував мене, тож тоді я зрозуміла: "Божечки, я маю використати свою платформу, маю використати все те, ким я є, щоби почати створювати зміну та різницю для інших жінок", - заявила Беррі.

Нещодавно акторка Ліза Рінна розказувала про сексуальне життя в 60+ та вживання гормонів

Нещодавно акторка Ліза Рінна розказувала про сексуальне життя в 60+ та вживання гормонів

До речі, розповіді Холлі Беррі про те, як вона за допомогою кетодієти змогла зрештою обходитися без регулярних введень інсуліну, попри те, що їй було діагностовано діабет 1-го типу, впродовж років викликають скепсис в колах, дотичних до цієї недуги.

Як пише Healthline, імовірно, насправді в акторки був діабет 2-го типу. А меседжі, мовляв, Беррі змогла відмовитися від інсуліну, тож може кожен, насправді можуть нести небезпеку для хворих на 1-ий тип.

Як відомо, Холлі Беррі - мама двох дітей. Дочку Налу вона народила в 41, а сина Масео - в 47 років.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів