Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros. через Ембер Хьорд - інсайдер

11 жовтня 2023, 11:00

Здається, американський винахідник та бізнесмен Ілон Маск відрізнявся ексцентричними вчинками задовго до "бійки" з Марком Цукербергом, недолугих твітів про Зеленського та спроби відібрати у співачки Grimes трьох їхніх спільних дітей.

Як повідомляє Variety, Маск якось всерйоз погрожував керівникам кінокомпанії Warner Bros. "спалити їх до тла".

Такі погрози від Маска та його команди юристів начебто пролунали у листі, що Ілон надіслав компанії, коли зустрічався з акторкою Ембер Хьорд.

Хтозна, може з таким обличчям Маск писав листа з погрозами
Хтозна, може з таким обличчям Маск писав листа з погрозами
фото Getty images

Справа в тому, що вона у той момент працювала над другою частиною фільму "Аквамен". Подейкують, її стосунки з головним актором Джейсоном Момоа були м’яко кажучи не найкращими і керівництво хотіло знайти актрису "з якою було б більше хімії".

Тоді, зі слів інсайдера, знайомого із закуліссям фільму, і з’явився Маск із погрозами. Мовляв, саме через нього актриса не втратила роботу і продовжила зніматися в стрічці.

Як відомо, Ілон Маск нещодавно похизувався костюмом, в який Хьорд переодягалась для їхніх рольових ігор.

Здається, в стосунках з Хьорд Маск уявляв себе лицарем-рятівником

Здається, в стосунках з Хьорд Маск уявляв себе лицарем-рятівником

фото з Instagram

Нагадаємо, і хоча Маск начебто вступився за актрису перед її босами, подейкують, між колишніми також було не все так просто.

Ходять чутки, що пара судилася через заморожені ембріони, які створила, поки була разом. Мовляв, після їхнього розставання Ілон хотів знищити їх, а Ембер – народити дитину.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів