"Каньє закипає": інсайдер розповів, чому Вест одягає жінку в сороміцькі образи і до чого тут Кардашян

22 березня, 12:30

Американський репер Каньє Вест та його чинна дружина Б’янка Сенсорі неодноразово потрапляли на перші шпальти видань через епатажні "голі" луки жінки.

Однак у такої поведінки подружжя є пояснення, пише The Daily Mail.

Як стверджують інсайдери, близькі до оточення музиканта, всі провокації через зовнішній вигляд його дружини – це "частина плану з помсти" його ексблаговірній Кім Кардашян.

Каньє хоче запустити бренд у стилі Skims?

Каньє хоче запустити бренд у стилі Skims?

фото getty images

Мовляв, репер має намір запустити власний бренд на кшталт Skims. І Б’янка Сенсорі стане музою та рольовою моделлю потенційної компанії. Головним "продуктом" бренду будуть речі у стилі того, що сьогодні носить дружина репера. І таким чином він хоче зробити його більш популярним за дітище Кардашян й затьмарити її.

"Каньє закипає від успіху Skims. Він хоче торкнутися сфери Кім, але зробити це зі своїм власним брендом. Він хоче, щоб одяг його бренду був більш ризикованим, сексуальним та заробляв більше грошей, ніж Skims.

Він використовує Б’янку з цими епатажними луками як тест… Він впевнений, що таким чином дружина може репрезентувати його бренд і це буде продавати. Ось чому він виставляє її на показ у таких образах. Просто щоб помститися Кім", – сказало джерело.

ЗМІ переконані, що епатажні появи Веста і Сенсорі на публіці – це план помсти Каім Кардашян

ЗМІ переконані, що епатажні появи Веста і Сенсорі на публіці – це план помсти Каім Кардашян

фото getty images

Як відомо, із Б’янкою Сенорі Каньє Вест побрався через кілька місяців після офіційного розлучення з Кім Кардашян. Подейкували, що репер не хотів розлучатися, проте після його контраверсійних заяв під час "президентської кампанії" у 2020-му Кім прийняла остаточне рішення.

Нагадаємо, Каньє Вест страждає від біполярного розладу, чим нерідко у ЗМІ пояснюється його неординарна поведінка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів