Кейт Міддлтон уперше після своєї госпіталізації потрапила в об'єктиви папараці. Фото

5 березня, 09:50

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка востаннє показувалася на публіці наприкінці грудня, а повернеться до виконання королівських обов'язків не раніше квітня, остаточно відновившись після операції, нарешті показалася хоча би на фото.

42-річну Кетрін папараці зазнімкували неподалік від Віндзорського палацу, пише TMZ.

Принцеса перебувала на пасажирському сидінні авта, а за кермом була її мама Керол. Обличчя Кейт приховували темні окуляри.

Нагадаємо, 17-го січня палац повідомив, що невістка короля Чарльза перенесла заплановане хірургічне втручання на черевній порожнині. В лікарні вона провела близько двох тижнів.

Відсутність будь-яких подробиць щодо того, чому Міддлтон знадобилася операція, ще й дуже серйозна, судячи з тривалого періоду відновлення, дала привід для виникнення купи конспірологічних теорій у мережі. Найпохмуріша здогадка була, мовляв, принцеси вже нема серед живих, але палац це приховує.

Нагадаємо, в плані здоров'я початок 2024-го року для королівської родини видався непростим. Онкологічні захворювання діагностували в 75-річного Чарльза ІІІ та в мами принцес Євгенії та Беатріс, 64-річної Сари Йоркської.

Фото Getty Images


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів