Усміхнену Кейт Міддлтон помітили під час продуктового шопінгу з принцом Вільямом. Відео

19 березня, 10:12

Шанувальники принцеси Вельської Кейт Міддлтон, які тривожилися через її довгу відсутність, можуть бодай трохи видихнути.

Судячи з відео, знятого днями, 42-річна дружина принца Вільяма вже відновилася після операції, непогано почувається та перебуває в доброму гуморі.

16-го березня Кетрін із чоловіком відвідала фермерську крамницю в Віндзорі. Метадані відео, яке отримали ЗМІ, це підтверджують, пише TMZ.

Усміхнені принц та принцеса несли в руках пакети з покупками та балакали між собою.

Кейт Міддлтон, чиє зникнення вже встигло оповитися найбожевільнішими чутками, знайшлася

Кейт Міддлтон, чиє "зникнення" вже встигло оповитися найбожевільнішими чутками, "знайшлася"

Цікаво, що на Кейт було чоловіче худі від Umbro. Коштує таке 72 долари.

Зі слів очевидця, якого звати Нельсон Сілва, він помітив пару, коли вони обирали буханці хліба.

"У Кейт був щасливий та розслаблений вигляд. Вони обоє виглядали щасливими, що змогли просто поїхати в магазин та потусити. Кейт виглядала так, ніби відчула полегшення, ніби це було досягнення - поїхати до магазину", - зазначив він.

До речі, хоча ще не встиг ущухнути скандал навколо невдалого фотошопу сімейної світлини, провину за який узяла на себе Кетрін, з'ясувалося, що робиться таке вже не вперше.

Фотоагенція Getty Images 18-го березня заявила, що фотографія Єлизавети ІІ в оточенні онуків та правнуків, яку палац оприлюднив у квітні 2023-го, теж була піддана редагуванню.

Детальний розбір тієї світлини, яку зробила Кейт Міддлтон, опублікувала газета The Telegraph. Зокрема вказується на подвоєння лінії на картатій спідниці королеви, тінь коло вуха принца Луї, темну пляму праворуч від комірця принца Джорджа тощо.

Нагадаємо, у заяві, зробленій нещодавно від імені Міддлтон, говорилося, що вона, "як багато фотографів-аматорів, інколи експериментує з редагуванням". Цю фразу в мережі перетворили на мем.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів