"Не хоче публічності": Єфросиніна згадала випадок, після якого її 20-річна донька не захотіла бути впізнаваною

16 березня, 12:52

Телеведуча Маша Єфросиніна в подкасті Олени Кравець та її доньки Марії "Вдома" розповіла, чому її 20-річна донька Нана уникає публічності.

За словами 44-річної Єфросиніної, її донька сама прийняла таке рішення, тож навіть, аби опублікувати фото на день народження дівчини, вона питає її дозволу.

Олена Кравець запросила Єфросиніну додому на подкаст
Олена Кравець запросила Єфросиніну додому на подкаст
Скріншот з YouTube

"Моя донька абсолютно не хоче публічності. Тобто, це її позиція років з 12. Нанка вкрай розумна дитина, аж занадто. Іноді мені здається, що це може їй заважати жити. І вона дуже багато розмірковує. І вона якось сказала: "Це обмеження моїх свобод. Ми живемо у такий час, коли ми багато під що підлаштовуємося, під обставини, ми вплив соцмереж, де є суто "досягаторство", показове життя". І якось вона заявила, що не хоче, аби хтось навіть знав, як вона виглядає


Якщо до 19 років вона мені дозволяла в її день народження постити свої фото, я його узгоджувала, воно мало бути таким, як вона хоче, то цього року, коли їй 20, вона сказала — дитячу", - сказала Маша.

Телеведуча зазначила, що Нана вирішила уникати впізнаваності після прикрого випадку у потязі, коли їхала з класом на екскурсію.

Скріншот з YouTube

"Був момент, коли вони їхали з дітьми електричкою до Львова, їй було років 12-13. І, звісно, вони галасували, пили всякі неалкогольні напої. І я отримую в direct від підписниці фото Нани, зняте "ізподтішка", навколо розкидані фантики, пляшки, і лист: "Ганьба! Ваша донька дотична до такого безладу у вагоні". І що роблю я? Роблю велику помилку - кажу:: "як ти могла?" А вона сказала: "А як вони змогли мене знімати?" З того часу вона жодного разу не дозволила себе сфотографувати та викласти", - пригадала Єфросиніна.

Маша з маленькою Наною

Маша з маленькою Наною

Нагадаємо, Маша Єфросиніна разом зі своїм чоловіком, Тимуром Хромаєвим також виховує 9-річного сина Олександра.

Як відомо, нещодавно Єфросиніна та співачка Христина Соловій посварилися на інтерв'ю через російську мову.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів