Єфросиніна посвітила тілом під час занурення в зимовий Дніпро. Фото

18 лютого, 09:49

Телеведуча Маша Єфросиніна в Instagram показала підписникам свої "ритуали", які відволікають її від суму.

За словами Маші, вона повністю прийняла такий свій стан.

"А з сумом я навчилася товаришувати. Я його приймаю і поважаю, бо він мій, а значить це теж я. Такі стани не означають слабкість чи нестійкість. Це просто сигнал психіки приділити собі більше уваги, щоб дійсно не почати втрачати сили", - написала 44-річна телеведуча.

Скріншот з Instagram Маші Єфросиніної

Єфросиніна зазначила, що раніше у такі періоди їй допомагав перегляд серіалів під ковдрою, але після повномасштабного вторгнення вона вирішила замінити це на дії.

"Вдаватися до справ, які мене відволікають тим, що приносять суто задоволення. Так я навчилася готувати, стала регулярно ходити по 10 тисяч кроків з музикою або аудіокнигами у вухах, медитувати раз на день, та раз на тиждень паритися у лазні так, щоб стара шкіра злізла, а нова окрилювала", - пояснила Маша.

Маша частенько показує фоловерам своє неідеальне життя поза соцмережами

Маша частенько показує фоловерам своє "неідеальне" життя поза соцмережами

Також вона показала, як занурюється у зимовий Дніпро після лазні.

Скріншот з Instagram Маші Єфросиніної

Нагадаємо, Маша Єфросиніна вже понад три роки майже не вживає алкоголь, дотримується правильного харчування та активно займається спортом.

Як відомо, на початку великої війни телеведуча не могла нічого їсти та сильно схудла, вона відверто зізнавалася, що мала проблеми з харчовою поведінкою.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів