"Мій син - не чудовисько": 84-річна мати Diddy заявила, що його звинувачують у насильстві, щоби злупити грошей

7 жовтня, 11:00
Diddy і його мама Дженіс Комбз

Мати Diddy Дженіс Комбз стала на захист одіозного сина

Фото Getty Images

Поки американський репер та продюсер Diddy перебуває за ґратами, а звинувачення проти нього стають дедалі більш шокуючими, лишається принаймні одна людина, яка переконана в тім, що він - не чудовисько. Це 84-річна мама артиста, Дженіс Смоллс Комбз.

Свою позицію жінка висловила у заяві для Daily Mail.

"Сьогодні я звертаюся до вас як мати, пригнічена та глибоко засмучена звинуваченнями проти мого сина, Шона Кобмза. Бачити, як мого сина судять не за правду, а за наратив, створений із брехні - це крає мені серце", - сказала Дженіс.


Як вважає пані Комбз, те, що наразі відбувається, є "публічним лінчуванням" її сина, тоді як він поки не має можливості довести свою невинуватість.

Diddy

Дженіс упевнена, що її син є жертвою несправедливого публічного лінчування

Фото Getty Images

"Я зараз не змальовуватиму мого сина як бездоганного, бо він таким не є. У минулому він припускався помилок, як і всі ми", - зазначила вона.

Так, визнала Дженіс, Шон брехав відносно побиття ним його колишньої дівчини, Кессі. І коли у травні з'явилося відео з камери спостереження, на якому артист люто копає її ногами, поваливши на підлогу, і юристам Diddy довелося укласти мирову з постраждалою, це створило "ефект рикошету".

Як переконана мама репера, цей кейс надихнув певних людей несправедливо звинуватити Комбза в сексуальному насильстві.

"Ці люди побачили, як швидко синова команда з цивільного права владнала справу з позовом його ексдівчини, тож вони повірили, що їм вдасться отримати швидкі гроші, фальшиво звинувативши мого сина", - заявила Дженіс.

Diddy з мамою
Комбз упевнена, що шокуючі звинувачення проти її 54-річного сина люди висувають заради грошей
Фото Getty Images

Жінка наголосила, що відомо чимало випадків, коли людей було несправедливо засуджено не через їхні вчинки, а через їхню невідповідність образу "хорошої людини" в очах суспільства, і зрештою виправдано.

"Найгірше в цьому всьому - це бачити, як у мого любого сина віднімають його гідність, не за те, що він зробив, а за те, в які речі про нього люди обрали вірити. Бачити, як світ вигадає жарти і сміється з того, як життя мого сина летить шкереберть на наших очах, це те, чого я ніколи не забуду", - зізналася Дженіс.

Вона закликала шанувальників, друзів, колег і публіку Diddy зачекати з судженнями, поки артист іще не отримав можливості виправдатися

"Мій син - не монстр, яким його малюють, і він заслуговує на шанс розповісти свою версію. Я можу лише молитися, що доживу і побачу, як він розповідає свою правду і його виправдовують", - резюмувала Комбз.

Нагадаємо, як розповів нещодавно адвокат, котрий представляє 120 імовірних жертв Diddy, на момент вчинення над ними сексуального насилля 25 осіб були неповнолітніми.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів