"В цих піар-перегонах брати участь мені не цікаво": учасниця Нацвідбору заявила, що знімається з голосування

4 лютого, 13:03

Учасниця Національного відбору на Євробачення 2024 SKYLERR зняла свою кандидатуру з голосування.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Важке рішення, правда, але я знімаю свою кандидатуру в Нацвідборі на Євробачення 2024. Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас", - зазначила співачка.

Співачка виступала під номером 8

Співачка виступала під номером 8

Фото Instagram SKYLERR

Вона припустила, що через перебої у роботі застосунку "Дія", голоси можуть бути підраховані некоректно.

"Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені не цікаво, "немає переможців в цьому марафоні" - слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні", - зазначила SKYLERR.

"Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо "Час спливає"! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного", - додала учасниця Нацвідбору.

Окремо вона подякувала команді Суспільного, музичному продюсеру Нацвідбору Дмитру Шурову, рідним та ЗСУ.

У коментарях люди пишуть, що таке рішення співачки неправильне, і з її боку такий вчинок непрофесійний. Також вони закидають їй, що переголосувати вже не можна, і таким чином виконавиця позбавила голосу інших учасників.

Нагадаємо, 3 лютого відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2024. Через збої у роботі застосунку "Дія", про який блискавично з'явилося чимало мемів, голосування продовжили до 19.00 4 лютого.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів