"Прошу мене не провокувати": Скрипка обурився через питання про подружню зраду, зате розказав про навчання синів

2 квітня, 16:00

Музикант Олег Скрипка розповів, де під час повномасштабної війни перебуває його родина, як змінилися стосунки в ній та де навчаються сини, 18-річний Роман та 16-річний Устим.

А от запитання на більш делікатну тему, як-от спокуси в житті популярного артиста і чи завжди він був вірний своїй дружині Наталії, викликали в нього обурення.

Це сталося під час розмови 59-річного Скрипки з журналісткою "Люкс ФМ".

Олег перебуває у своєму другому шлюбі з 2005-го року

Олег перебуває у своєму другому шлюбі з 2005-го року


"Моя сім'я підтримала мене і вирішила лишитися в Києві. Стосунки покращилися, тому що біда нас об'єднала і ми реально один одного підтримуємо, і ми в Києві. Тому що велика кількість родин виїхала, чоловіки залишилися в Україні, а родина десь у Європі - це дуже тяжко", - зазначив музикант.

"Старший син - він навчається історії. Він історик. Молодший син закінчує школу в цьому році, і він хоче бути музикантом. Як він зробить свою кар'єру, ми побачимо, але він пише пісні, пише альбоми, хоче бути музикантом", - поділився він.

На питання, планує Устим вступати в Україні чи за кордоном, Олег відповів ніби жартома, а може, не розчувши.

"Він планує на Марсі виступати, а де буде можливість - то вже побачимо", - сказав артист.

Сини Скрипки - майбутній історик та музикант

Сини Скрипки - майбутній історик та музикант

Скрипку не потішило запитання, чи були в його подружньому житті зради. Він назвав його провокативним та перейшов у контрнаступ, поцікавившись у журналістки, чому після 2014-го року на "Люкс ФМ" лунали російські пісні. Від того, що сам він колись виступав у Росії, музикант відхрещуватися не став, але наголосив, що було це до 2014-го.

"А ви зраджуєте своєму чоловіку? Я теж ні. А навіщо це питати? Хочете, мене щоби обливали брудом?.. Треба залишатися людьми і не провокувати одне одного. Я прошу поважати мене і не провокувати", - заявив Олег.

До речі, раніше під час розмови поки його ще не вибісили Скрипка висловив свою позицію стосовно того, де місце артиста - на сцені чи на фронті.

"Я вважаю, що вся Україна перетворилася на лінію фронту: чи це лінія фронту "пєрєдок", чи це літнія фронта - культурний фронт або волонтерська організація. Але те, що кожен українець мусить максимально давати свій ресурс, ресурс для перемоги, це однозначно", - зазначив він.

Як відомо, Олег та його дружина Наталія виховують чотирьох дітей: крім Романа та Устима в пари є доньки - Олеся і Зоряна. Нагадаємо, Скрипка вважає, що українці в питанні дітонародження мають брати приклад із хасидів, а фемінізм та "ЛГБТ-історію" він відносить до негативних демографічних чинників.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів