"Вміє визнавати, що задовбалась": Цибульська назвала ознаки сильної жінки

29 травня, 11:45

Співачка Оля Цибульська, яка нещодавно радила, як провести класне побачення з самою собою, поділилася думками щодо того, що означає бути сильною жінкою.

Відео про це 38-річна виконавиця зняла для Instagram, запропонувавши підписницям порахували, скільки з цих ознак у них є.

Оля у соцмережі поміркувала про те, хто така сильна жінка

Оля у соцмережі поміркувала про те, хто така сильна жінка

"Сильна жінка вміє визнавати, що вона задовбалась. Не тоді, коли тебе вже везуть в стаціонар родичі, а коли ще по вигоранню можна завдати превентивний удар. Сильна жінка вміє визнавати власні помилки. А дуже сильна - ще й вибачатися", - поділилася Оля.

"Сильна жінка робить те, що хоче, а не те, що треба. Хоча іноді робить те, що треба, щоб отримати те, що хоче. Сильна жінка знає, що вона має слабкості, бо саме вони і роблять її людиною. Сильна жінка іде з болючих стосунків так само рішуче, як і перефарбовує манікюр", - переконана Цибульська.

"Сильна жінка знає, що сила - це не прожити з надривом. Твоя сила - в постійних щоденних маленьких кроках. Сила - це про свідомий контроль над собою та своїм життям. Бути сильною - це не на зло усім, це заради себе, бо просто ти так вирішила", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, на початку травня Оля зізналася своїй аудиторії, що до неї повернувся розлад харчової поведінки і через стрес вона знову "заїдає" свої емоції. Не менш відверто Цибульська обговорює тему вікових змін та навіть показує, як їй роблять уколи ботоксу.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів