"Не бабуся. Просто Ніна": онука Матвієнко присвятила їй щемливий допис та показала спільне селфі

11 жовтня 2023, 09:34

Старша онука співачки Ніни Матвієнко, 24-річна Уляна присвятила бабусі пост у мережі.

Дівчина виклала спільне селфі, зроблене в туалеті, та написала, що покійна ніколи не була для неї бабусею, а завжди - просто Ніна, молода та енергійна.

"Завжди не проти селфі в туалеті, завжди не проти нових експериментів, завжди не проти бути собою, завжди не проти взнати нове, завжди не проти розповісти чи довести, завжди не проти навчити чи повчити. Завжди бути собою і не зраджувати своєму! - Ніна Матвієнко Митрофанівна (навіть Т9 виправив похибку, крізь сльози, в прізвищі)", - зазначила Уляна.

Уляна з Ніною якось зробили селфі в туалеті

Уляна з Ніною якось зробили селфі в туалеті


"Хто знав - вона ніколи не була бабусею, вона була Ніною і, всупереч всім, вона лишиться Ніною для мене. Не бабусею: Молодою, жвавою, веселою, впертою, котра зламала мені руку, котра готувала мені сирники з ізюмом, котра заливала мої квіти в кімнаті, котра прала білі речі з чорним і не признавала, котра поливала щоранку двір і протирала підлогу вдома, котра сварилась за грязний посуд, хоч він був помитий зі вчора, котра любила всупереч всім викрутасами і впертості моїх.

І ми любимо. Сумуємо дуже. Лишу на памʼять собі тут також", - написала донька Тоні Матвієнко.

Уляна неймовірно схожа на Ніну Матвієнко в молодості

Уляна неймовірно схожа на Ніну Матвієнко в молодості

Нагадаємо, 10-го жовтня Ніні Митрофанівні мало виповнитися 76, і дочка Тоня готувала для нею пісню в подарунок. Утім, композиція побачила світ уже після смерті Матвієнко, тож Тоня назвала її присвятою матері.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів