"Це мав бути гарний сюрприз": Тоня Матвієнко випустила пісню, яку готувала мамі на 76-річчя. ВІДЕО

10 жовтня 2023, 09:31

Співачка Тоня Матвієнко презентувала пісню "Сік землі", яку готувала на день народження своїй мамі, Ніні Матвієнко.

10-го жовтня Народній артистці мало б виповнитися 76, але її життя обірвалося за два дні до цього.

Тепер ця пісня стала присвятою.

Тоня показала себе юну з молодою мамою

Тоня показала себе юну з молодою мамою


За словами Тоні, ідея зробити мамі на день народження творчий подарунок виникла ще під час вимушеного перебування у Великій Британії. Сумуючи за мамою та всім українським, Тоня згадала пісню "Сік землі", яку полюбляла слухати ще в дитинстві.

"В цю пісню я вклала багато душі, тепла, любові. Це мав бути гарний сюрприз. На жаль, обставини бувають сильнішими за наші плани. Випускаючи пісню-присвяту "Сік землі" для мами сьогодні, я хочу закликати вас відкласти всі справи та зателефонувати батькам і сказати їм "дякую!", - поділилася Тоня.

У Ніни Матвієнко окрім Тоні є ще сини Іван та Андрій

У Ніни Матвієнко окрім Тоні є ще сини Іван та Андрій

фото JetSetter

"Дякую за безсонні ночі, дякую за виховання та турботу, за мотивацію та підтримку у всьому… Я обов’язково продовжу мамину традицію популяризувати українські пісні у світі. Робити добро! Шануйте один одного та своє коріння. Дякую, мамо", — зазначила Матвієнко.

Нагадаємо, прощання з Ніною Матвієнко розпочнеться в Свято-Феодосійському монастирі 10-го жовтня з 21.00 в головному храмі. 11-го жовтня о 7 ранку відбудеться заупокійна літургія, о 9-й панахида. О 14.30 розпочнеться поховання на Звіринецькому кладовищі в Києві.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів