Що скаже палац? Принц Гаррі та Меган Маркл запустили новий вебсайт із акцентом на своїх титулах

13 лютого, 16:50

У британського принца Гаррі та його дружини Меган Маркл з'явився новий вебсайт: про їхню діяльність замість Archewell тепер можна буде дізнаватися на Sussex.com.

"Офіс принца Гаррі та Меган, герцога та герцогині Сассекських", - такий напис на тлі фото подружжя стрічає відвідувачів сайту.

Це фото з минулорічних Invictus Games. У грудні Меган із Гаррі використали його ж для своєї святкової листівки

Це фото з минулорічних Invictus Games. У грудні Меган із Гаррі використали його ж для своєї святкової листівки

На думку джерел Daily Mail, якщо син і невістка Чарльза ІІІ намагатимуться використовувати свої титули з комерційною метою, їм слід очікувати негативної реакції від палацу.


"Неймовірно, як вони не бачать, наскільки це нешанобливо", - зазначив співрозмовник видання.

Припускається, що мета такої зміни - надати нового імпульсу медіакар'єрам Гаррі та Меган, заохотити до співпраці з ними нові компанії після того, як контракт із ними розірвав Spotify та поповзли чутки, що й Netflix угоду з парою може і не подовжити.

Герцог та герцогиня Сассекські провели онлайн-ребрендинг

Герцог та герцогиня Сассекські провели онлайн-ребрендинг

Фото Getty Images

39-річного принца Гаррі на новому сайті називають "філантропом, ветераном бойових дій, поборником ментального здоров'я та природозахисником". 42-річна Меган - "феміністка та захисниця прав людини і гендерної рівності".

Нагадаємо, кілька років тому герцог та герцогиня вже хотіли було зареєструвати торгову марку "Sussex Royal", але після "Мегзіта" втратили право називатися Їхніми Високостями та вживати стосовно себе прикметник "королівські".

Як відомо, до Сассекса герцог та герцогиня Сассекські не заїжджали з 2018-го року. Проте, на думку джерел, Чарльз навряд чи забиратиме в сина і невістки ще й ці титули.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів