"Розглядаю чоловіків 30+": Трінчер розказала про перше після розлучення побачення

20 лютого, 15:00

Акторка та співачка Анна Трінчер, яка у листопаді минулого року оголосила про розлучення з блогером Олександром Волошиним, не залишилась без уваги з боку чоловіків.

В інтерв'ю для "Люкс ФМ" 22-річна виконавиця розповіла, що вже встигла познайомитися з новим залицяльником, та розказала, якого чоловіка бачить поруч.

"У мене було таке одне коротеньке побачення перед вильотом на Балі. Мені було цікаво поспілкуватися з людиною. А взагалі, весь цей період я відмовляла, бо мені було не до цього.

Я не відчувала, що я зараз готова після розлучення одразу поринати в якісь романтичні стосунки, тому не витрачала свій час", - розповіла співачка.


фото з instagram

Анна зізналась, що чоловік був дещо старший за неї.

"Він був старший за мене. Я розглядаю чоловіків 30+. Я не хочу, звісно ж, якось категоризувати чоловіків, але мій досвід поки що мені показує, що чоловікам до 30 років треба вилікувати свої дитячі травми", - на щось натякнула (або ні) Анна.

Поспілкувалися і про ексчоловіка Олександра Волошина.

"Між нами немає жодних стосунків", - впевнено зазначила співачка.

Фото з весілля Трінчер та Волошина

Фото з весілля Трінчер та Волошина

Нагадаємо, Олександр й Аня заручилися у грудні 2021-го. Хлопець освідчився каблучкою Cartier з коштовним діамантом. Побратися вони вирішили у вересні 2022-го і пробули у шлюбі 1,5 року.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів