"Він дуже фрустрований": племінник Чарльза ІІІ розказав про стан хворого на рак короля

25 березня, 12:30

Король Великої Британії Чарльз ІІІ, якому кілька тижнів тому діагностували рак, засмучений тим, що тимчасово не може виконувати свої обов'язки в повному обсязі.

Але загалом 75-річний монарх перебуває в доброму гуморі.

Про стан дядечка розповів Sky News Australia небіж, син принцеси Анни Пітер Філліпс, повідомляє Time.

Наприкінці січня Чарльз ІІІ переніс операцію з приводу збільшеної простати, а на початку лютого палац офіційно повідомив, що в монарха рак

Наприкінці січня Чарльз ІІІ переніс операцію з приводу збільшеної простати, а на початку лютого палац офіційно повідомив, що в монарха рак

Фото Getty Images

"Він у доброму гуморі. Звісно, він дуже фрустрований через те, що не може робити все те, що хоче бути в змозі робити. Але він дуже прагматичний, він розуміє, що певний період, коли йому дійсно треба зосередитися на собі", - зазначив чоловік.

Зі слів Пітера, дядько постійно запитує лікарів, медсестер та членів своєї команди, чи можна вже йому те або се.

"Головний меседж - це те, що він, безперечно, дуже хоче повернутися до нормальності і він, мабуть, фрустрований через те, що одужання займає трохи більше часу, ніж йому би хотілося", - поділився Філліпс.

Як відомо, з онкологічними захворюваннями зараз борються ще дві представниці королівської родини: 42-річна принцеса Вельська Кейт Міддлтон та 64-річна герцогиня Йоркська Сара Фергюсон.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів