Тополя розказав, скільки і чим заробляє, та прокоментував концерт у Ялті, який не відбувся

16 вересня, 14:00
Тополя про гроші і невиконану обіцянку

Тополя про гроші і невиконану обіцянку

фото з instagram

Музикант Тарас Тополя розказав, як заробляє під час повномасштабного вторгнення.

На проєкті "Муз_Тренд" він також розповів про ставлення до грошей учасників гурту "Антитіла" та пригадав про концерт, який анонсував на літо 2024-го у Ялті.

Нині 37-річному Тополі приносить дохід не лише концертна діяльність, а й спільний бізнес з клавішником гурту "Антитіла" Сергієм Вусиком, частиною якого є, зокрема, благодійна мета.


"У нас із Сергієм є бізнес. Не хочу про нього розповідати. Я ніколи не був у нужді. Багато грошей я і Сергій Вусик віддаємо на благодійність. Ми це не афішуємо. Як правило, це відбувається в такому авральному форматі: треба щось терміново, - закрили. Але ми заробляємо, і заробляємо непогано. Коли ми вирішимо, що це потрібно оприлюднити, то ми це оприлюднимо, і, можливо, це здивує багатьох", - зазначив музикант.

скрін з відео
Тополя про заробітки

"Мій заробіток - $5000 +. Я не люблю говорити про гроші, тому що це найнеприємніша тема, а особливо коли хтось їх рахує. Гурт "Антитіла" зустрів повномасштабне вторгнення, коли в нас було досить багато грошей на рахунках. Чому? Тому що ми ставимося до витрат дуже скрупульозно, у межах розумного. Ми не купимо квартиру, нову машину. До грошей, їхнього заробляння і витрат потрібно підходити з розумом. А це в "Антитіл" було завжди і є в мене. Тому я, на щастя, маю можливість забезпечувати свою родину у необхідній мірі", - пояснив Тополя.

У серпні минулого року Тарас розказував, скілький грошей його дружині та дітям необхідно було на життя у США

У серпні минулого року Тарас розказував, скілький грошей його дружині та дітям необхідно було на життя у США

У квітні 2023-го гурт "Антитіла" зробив неочікувану заяву: музиканти зібралися виступити в Ялті і вже відкрили передпродаж на свій концерт. У березні цьогоріч Тополя прокоментував, що буде робити у випадку, якщо до конкретної дати Крим все ще лишатиметься тимчасово окупованим.

Цього разу музикант пояснив, що значила його обіцянка.

"Це все історія про інформаційний вплив. Це, в першу чергу, інформаційна кампанія, яка дуже спалахнула пердаки. Ми цього і хотіли. Це з самого початку була історія "Антитіла" і ГУР. ГУР - партнер, продюсер цього концерту. Квитки продаються, всі кошти йдуть не деокупацію Криму тим підрозділам, які працюють на цьому напрямку. Тому Ялта обов'язково буде", - пояснив він.

Як пояснив співак, 5000 проданих квитків перетворилися на донат

Як пояснив співак, 5000 проданих квитків перетворилися на донат

Нагадаємо, напередодні повномасштабного вторгнення Тополя повідомив, що він разом із колегами вирішили приєднатися до Сил Територіальної оборони ЗС України. А вже у серпні 2022-го виконавці повернулися на творчий фронт.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів