Ексучасниця "Міс Україна" прокоментувала стосунки з російським бізнесменом, дискваліфікацію та чутки про ескорт

28 вересня 2023, 12:00

Не встигли влягтися пристрасті після скандалу з конкурсом "Міс Україна", як одна з фігуранток історії заходилася розповісти свою позицію. Мова про учасницю Ірину Піляєву, яку у числі інших дискваліфікували з конкурсу.

Головні претензії до Іри лунали через її стосунки з російським бізнесменом Олександром Орловим, у якого до повномасштабної війни був бізнес у Києві. Чоловік також начебто був одним із спонсорів конкурсу "Міс Україна".

Іра Піляєва вирішила прокоментувати скандал та розповісти про стосунки з Олександром Орловим

Іра Піляєва вирішила прокоментувати скандал та розповісти про стосунки з Олександром Орловим

фото з instagram

В розмові з Анною Олицькою Піляєва підтвердила, що має серйозний роман з Орловим. Саме тому, з її слів, мови про ескортну діяльність йти не може.


"Я готова відстоювати цю позицію. Бо це дуже важливо. Щоб не загрібати всіх дівчат під одне кліше (ескортниці - ред.)", – запевнила Іра.

Вона розповіла, що вирішила піти на конкурс саме з патріотичних міркувань.

"Чому саме цього року? На мене дуже вплинула війна. Я хотіла долучитися до того, щоб висвітлити цю ситуацію в Україні. Я маю змогу це зробити. Я знаю, що я зможу привернути увагу, розказати і привернути увагу спонсорів в Україні… Якщо це ще один спосіб привернути увагу, знайти нові інвестиції, чому ні?”, – пояснила дівчина.

Іра встигає відстоювати патріотичну позицію, подорожувати, відпочивати та брати участь у конкурсах краси

Іра встигає відстоювати патріотичну позицію, подорожувати, відпочивати та брати участь у конкурсах краси

фото з instagram

"Я вважаю, що всі ці закиди щодо того, що це не на часі, не потрібно, я вважаю, що це не так. Будь-яке оглошення про ситуацію в Україні – це плюс", – вважає Піляєва.

Водночас, дівчину бентежать звинувачення у відсутності патріотизму та позиції щодо війни в Україні.

"Насправді, взагалі це було для мене смішним. Бо всі, хто мене знають, всі знають, наскільки я патріот. Я – патріот не з 24 лютого. Я – патріот із дитинства. Я пам’ятаю, що 24-те серпня в нашій сім’ї це було таке свято. Ми завжди святкували. Згадували всі ці роки, коли було це протистояння, мама і бабуся мені розповідали. Як вони переживали, як вони цього хотіли. І з дитинства я завжди пам’ятаю в собі цей стержень українця", – сказала Іра.

Разом з тим, чутки щодо ескортної діяльності конкурсу Піляєва коментувала лише "із власного досвіду". Вона запевнила, що у її випадку був лише онлайн-дзвінок як перша частина кастингу. Згодом вона надіслала свої фото і її затвердили у топ-25 учасниць.

Свої відносини з Орловим Піляєва називає серйозними. Вона переконана, що його національність не повинна бути причиною для хейту. Мовляв, він навпаки не підтримує війну.

Орлов та Піляєва були знайомі ще до повномасштабної війни, але зустрічатися почали цієї весни

Орлов та Піляєва були знайомі ще до повномасштабної війни, але зустрічатися почали цієї весни

"Стосовно Олександра. Ми з ним у серйозних стосунках вже з весни. Ми з ним познайомилися до війни в Києві. Що я можу сказати про його позицію. По-перше, якщо зайти до нього в Instagram і подивитися на його пости з 24-го лютого, ви побачите підтримку України.

Тобто, не можна казати, що ця людина не підтримує Україну. Не можна казати, що ця людина аполітична зовсім. Він сказав “Ні війні”, він не промовчав, він висловив свою позицію. І насправді він розвиває свою мережу за межами росії. Наскільки я знаю, бізнесу в росії він більше не має. Він не відвідує росії, і все що його пов’язує з росією – це тільки червоний паспорт. Ніхто не вибирає де він народжується", – сказала вона, не уточнюючи, як саме її бойфренд позбувся бізнесу в росії.

Зі слів Іри, її бойфренд не має зв'язків з росією. Проте, як саме він позбувся свого бізнесу там вона не розповіла

Зі слів Іри, її бойфренд не має зв'язків з росією. Проте, як саме він позбувся свого бізнесу там вона не розповіла

фото з instagram

“Я готова зрозуміти людей, які не готові сприймати якісь зв’язки з росією, чи то паспорт там, чи ще щось. Якби до мене була лише ця притензія, те що поруч зі мною людина з російським паспортом, то я б може і промовчала.

Але пішов хейт і наклеп, що я саме ескортниця. І це, насправді, було найогидніше. Тобто я з людиною в серйозних стосунках і порівнювати мене з ескортом, вибачте, терпіти цього не буду”, – сказала вона.

“Ми не вибираємо кого нам полюбити… Ми навесні побачилися в Європі. І я вже не була в стосунках, і ми почали спілкуватися. Він для мене приклад у всьому… Олександр в житті і в стосунках, і він в Instagarm і в бізнесі – це різні люди. В моїй голові було чітке усвідомлення його позиції. На початку стосунків я проговорюю зазвичай важливі моменти. І ставлення до війни для мене теж важливе.

Тому і з Олександром ми так само проговорювали це питання. Всі ці моменти… Ми не повинні ставити поруч людину, яка підтримує зброєнну агресію, яка живе в росії і платить податки і людину, яка проти війни, яка підтримує українців. Саме тому я не розумію цього хейту, який прилітає в мій бік і в бік Олександра", – переконана Іра.

До речі, "Міс Україна" нещодоавно оглосив імена переможниць конкурсу.

Нагадаємо, поки скандал із “Міс Україна” набирав обертів, інший конкурс краси “Міс Україна Всесвіт” оголосив про зміну назви.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів