Вірастюк розказав про розмір своєї депутатської зарплатні та нецензурно послав Бобула

16 квітня, 13:15

Народний депутат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк зізнався, що його очікування від приходу в політику та реальність не співпали. Тим не менш, 49-річний стронгмен не проти піти на другий термін.

Про це він розповів у програмі "Слава +". Також у бліці він визнав, що має досвід сексу втрьох, а ще, не цураючись гострого слівця, висловився про свій давній конфлікт зі співаком Іво Бобулом.

Що ж до свого депутатства, то Вірастюк пояснив, що не думав, що це буде так складно.

Стронгмен став депутатом у 2012-му році

Стронгмен став депутатом у 2012-му році


"По великому рахунку, це певна самопожертва. Ти ставиш... може, це такі зависокі слова, але ти ставиш на вівтар свої попередні успіхи, впізнаваність, популярність, любов до тебе як до особистості, до спортсмена - це все абсолютно розмінюється, перебуваючи в статусі народного депутата. Неодноразово чув у свій бік: "От до того, коли він був іще не депутатом, він був людиною, а зараз він спортився", - поділився він.

Із закидами, що він буцімто "спортився", Василь не погоджується.

"Я би пішов ще на один термін. Поясню, чому: тому що багато з того, що було заплановано зробити, ще не зроблено. І цьому завадило повномасштабне вторгнення", - пояснив він, запевнивши, що на його депутатському окрузі "багато є що робити".

Вірастюк запевнив, що є "на 100% чесним депутатом" та живе виключно на зарплатню та пенсію.

Вірастюк не проти піти на другий термін

Вірастюк не проти піти на другий термін

"Моя зарплатня наразі, мінус аліменти, 36 тисяч гривень", - повідомив він.

Як уточнив Василь, аліменти на двох синів становлять 16 тисяч гривень, тобто до їхнього відрахування його депутатська зарплатня - десь 53 тисячі. Його пенсія (з якої теж відраховуються аліменти) складає 2800 гривень.

Чоловік підкреслив, що вся його нерухомість була придбана на заробітки від спортивної кар'єри.

"Ті дві квартири, про які нещодавно писали, дві однокімнатні квартири, були придбані до моєї каденції народного депутата, проплачені. Але внаслідок того, що документи отримувались впродовж, якщо не помиляюсь, півтора року, від забудівельника, то виходить так, що журналісти собі розглянули, що от, у народного депутата Василя Вірастюка під час його каденції, під час війни в країні з'явилося ще дві квартири", - заявив Вірастюк.

Питання аліментів Василь та його друга дружина Інна не змогли вирішити без судів
Питання аліментів Василь та його друга дружина Інна не змогли вирішити без судів

Василь не став себе стримувати, коли мова зайшла про Іво Бобула, який так і не пробачив стронгменові насмішок зі свого іменного готельного номеру в Чернівцях у 2016-му році.

"Та пішов він нах*й. Товстий мішов бл*дь говна. Людина без почуття гумору абсолютно", - сказав він.

Вірастюк наголосив, що не вважає за потрібне знову вибачатися, адже раз, коментуючи той кейс на "1+1", уже визнав, що переборщив.

Нагадаємо, Іво Бобул у нещодавньому інтерв'ю заявив, що Вірастюк для нього "вмер назавжди".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів