"У нас ніколи не цінували таланти": Бобул про розмір своєї пенсії, місячний заробіток і головну помилку в трьох шлюбах

13 грудня 2023, 11:30

Співак Іво Бобул назвав свою головну помилку, через яку розпалися три його шлюби: їх узагалі не повинно було бути.

Ким для нього є чинна супутниця життя, яку він зве Наталі, яку пенсію отримує 70-річний артист і скільки заробляє, він розказав у інтерв'ю "Слава +".

"Я сам робив помилки, за які потім відповідав. Мені не треба було женитись ні перший, ні другий раз і ні третій. Четвертий - може, (треба) було. Коли ти вже розумієш, що ти маєш фундамент під ногами, відчуваєш землю, в хмарах не літаєш, досвід є, робота є поважна, і ти багато розумієш, ти прожив уже життя... Це мої помилки були, це мій урок", - зізнався Бобул.

Іво Васильович нині перебуває у четвертому шлюбі, від якого має 18-річного сина. Із ним у артиста стосунки найкращі, порівняно з двома старшими дітьми від попередніх союзів

Іво Васильович нині перебуває у четвертому шлюбі, від якого має 18-річного сина. Із ним у артиста стосунки найкращі, порівняно з двома старшими дітьми від попередніх союзів


Як тепер розуміє зірка, до всіх своїх перших трьох шлюбів він не був готовий, адже його справжньою дружиною була сцена, яка його ніколи не зраджує. Наталі ж для Іво Васильовича зараз - "більше друг, аніж дружина".

Бобул не змінив своєї думки відносно того, що більшість жінок є меркантильними: "Хай не ображаються на мене, але це правда".

"Я все лишав жінкам: хати, в хаті, все, нічого не брав. Я брав лише свої речі та йшов. Так і Лілі (Сандулесі, своїй третій дружині - ред.) залишив квартиру, яка була моя, в центрі Києва", - пригадав співак, щоправда, зазначивши, що вчинив так під тиском оточення, боячись засудження колег-музикантів.

Бобул зізнався, що в юності мав чимало комплексів щодо зовнішності і лише тепер усвідомив, яким насправді був красенем

Бобул зізнався, що в юності мав чимало комплексів щодо зовнішності і лише тепер усвідомив, яким насправді був красенем

Зі слів Бобула, після розриву з Сандулесою в нього була сильна депресія. Але ужитися творча пара між собою не могла.

"Особиста психологічна нєвмєстімость. Два кота в одному мішку не буває. Вона сильна жінка по собі, ну і я не робкого десятку. Так слово за слово... Я намагався якось згладжувати, а воно іноді не виходило", - пояснив він.

Заможною людиною Іво Васильович себе не вважає, але, водночас, не може пригадати, коли востаннє був зовсім без грошей.

"Я нормальна, середня людина. Хоча можна було би сказати, що такі співаки в інших країнах - вони вже дуже заможні давно. В нас просто ніколи не цінували таланти... Не кажи за пенсію, мені стидно. П'ять тисяч гривень - це пенсія для мене?! За все, що я робив - п'ять тисяч пенсія в мене", - заявив артист, який у 2022-му році, у коментарі "Сегодня" називав трохи іншу цифру, 6 тисяч гривень.

На запитання, чи має він безкоштовний проїзд у громадськом транспорті, Бобул відказав: Куди? Який? Ти що, смієшся?

На запитання, чи має він безкоштовний проїзд у громадськом транспорті, Бобул відказав: "Куди? Який? Ти що, смієшся?"

Що ж до звичної суми своїх витрат, то Бобул зазначив, що "5 (тисяч) умовних одиниць в місяць - це було би нормально", але додав, що інколи в нього виходить заробляти більше.

Співак дуже вдячний молоді за новий злет своєї пополярності, хоча до кінця не розуміє, чому юне покоління йому так симпатизує. Він назвав артисток, із якими погодився б на дует.

"Я хотів би записати з Настею Каменських. Ну і з Тіною (Кароль) можна було би записати, Тіна хороша така співачка, потужна", - сказав Бобул.

До речі, артист досі не вибачив стронгменові Василю Вірастюку те, що той у 2016-му році позбиткувався з іменного готельного номеру Бобула в Чернівцях.

Настя Каменських - перша у творчому вішлісті співака

Настя Каменських - перша у творчому "вішлісті" співака

"Ця людина для мене вмерла назавжди", - заявив Іво Васильович, назвавши той вчинок Вірастюка проявом "недолугості".

А от від різких вислювлювань на адресу представників ЛГБТ цього разу співак утримався, лише зазначив, що це "не треба виставляти напоказ" та "починати вчити дітей, що є то і то".

Нагадаємо, в лютому Бобул опинився в епіцентрі сексистського скандалу через свій спіч зокрема про те, що "хороші дівчата сидять по домах", а не шукають пригод.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів