Найкоханіші вболівальниці: як виглядають жінки футболістів української збірної

19 червня, 09:05

21 червня збірна України зіграє із збірною Словаччини в межах групового етапу Євро-2024. І поки підопічні Сергія Реброва готуються до важливого поєдинку, удачі їм бажаємо не лише всі ми, а і головні вболівальниці - дружини.

Навколо образу дружини футболіста давно існує стереотип: вона має бути обов’язково модельної зовнішності та народжувати чоловікові дітей. Що ж, не посперечаєшся: серед гравців нашої збірної більшість спортсменів справді мають красунь-дружин або подруг, і більшість є щасливими татусями. Саме про них і розповість ТаблоID.

Сергій Ребров

50-річний Сергій Ребров з 2023 року очолює українську збірну. Зі своєю теперішньою дружиною Анною він познайомився майже 10 років тому. У шлюбі у пари народилося двоє синів – Микита та Олександр.

Тренер збірної України з футболу Сергій Ребров

Сергій Ребров разом із дружиною та дітьми

Це другий шлюб для Реброва. З Анною він почав зустрічатися у 2013 році. Тоді ж його перша дружина Людмила, з якою він прожив у шлюбі 16 років, потрапила в аварію. За однією із версій, вона не впоралася з кермуванням, виїхала на зустрічну смугу і в’їхала в іншу автівку. Тоді загинула вагітна жінка. Після ДТП Людмила виїхала до Великої Британії. Там також перебуває і старший син Реброва Дмитро.

Андрій Ярмоленко

34-річний Андрій Ярмоленко майже 13 років у шлюбі зі своєю дружиною Інною. Вона – спеціаліст із міжнародних відносин та дипломатії. Протягом чотирьох років до весілля пара жила разом, а потім влаштувала урочисту церемонію.

У Андрія та Інни народилося троє дітей – сини Іван, Данило і Максим.

Сергій Сидорчук

Він не лізе у її борщ, а вона – у його футбол. Саме таке правило в родині 33-річного Сергія Сидорчука. У 2014 році він одружився з коханою Анною і за цей час у них народилося четверо дітей.

"Тоді я мріяв про родину, навіть не усвідомлюючи, скільки щастя вона дарує. Бути чоловіком коханої та батьком чотирьох найпрекрасніших дітей - для мене найбільший подарунок", - ділився він у своєму Instagram.

Фото: Instagram

Цього року пара відсвяткує 10 років шлюбу.

Георгій Судаков

21-річний Георгій Судаков уже понад два роки перебуває в офіційному шлюбі зі своєю коханою Лізою. Пара одружилася за два дні до повномасштабного вторгнення – 22 лютого 2022 року. А вже у квітні того ж року молода родина поповнилася ще на одного. Дівчина народила донечку.

Георгій Судаков разом із родиною

"Сім'я" - найбільше щастя", - зазначав молодий татусь у своєму Instagram. Футболіст час від часу ділиться яскравими родинними фото

Андрій Лунін

25-річний Андрій Лунін має найвідданішу вболівальницю – свою дружину Анастасію. Вона старша за чоловіка на 4 роки. До офіційного одруження вони були 9 років у стосунках. А лише у 2021 році скромно розписалися у Мадриді. В одному зі своїх інтерв’ю Анастасія розповідала, що вони не хотіли пишного гуляння. А Лунін загалом двічі робив їй пропозицію. Першу – вийти заміж. А другу – взяти його прізвище.

За 9 місяців після одруження у новоспеченої родини народився син Андрій. Настя частенько ділиться сімейними фото у своєму Insta-блозі та хизується формами.

Андрій Лунін з родиною

На кого більше схожа малеча?

Артем Довбик

26-річний Артем Довбик зустрів свою дружину Юлію ще у школі - пара вчилася в одному класі. А от освідчився перспективний футболіст лише у 2019 році під час відпочинку у Домініканській республіці. За рік пара відгуляла красиве весілля. У серпні 2022 року у них народилася донечка Кіра. Тепер Артем має найкрасивішу групу підтримки.

Артем Довбик разом із дружиною та донькою

Ще одна команда палких вболівальниць за свого татуся

Роман Яремчук

Автор найшвидшого гола в історії УПЛ 28-річний Роман Яремчук теж має свою родинну групу підтримки. У 2017 році він одружився із коханою дівчиною-моделлю Христиною. За декілька років у пари народився син Микита.

Хлопчик – справжнісінька копія своїх батьків. Цікаво, чи піде він татковою стежкою і теж повторить його футбольну кар’єру?

Олександр Зінченко

27-річний Олександр Зінченко і його дружина Влада є чи не найвідомішою футбольною парою. Їхня історія розпочалася у 2016 році під час чемпіонату Євро. Тоді дівчина разом із родиною поїхала вболівати за українську збірну.

Цікаво, бо спочатку Влада закрутила роман зі гравцем ФК "Шахтар", але у 2019 році пара розійшлася. Тоді ж стало відомо про її стосунки з Олександром. Чоловік яскраво підтвердив це поцілунком у прямому ефірі під час інтерв’ю.

У 2020 році Зінченки одружилися. За цей час у них народилося дві доньки – Єва та Лея.

Віталій Миколенко

У 2024 році ще на одного футбольного холостяка стало менше – 25-річний Віталій Миколенко одружився із коханою Вікторією. Вони познайомилися у соцмережах, де час від часу обмінювалися повідомленнями. Згодом дівчина переїхала до Києва, і після їхні стосунки закрутилися.

Зараз молодята активно діляться спільними світлинами і, здається, дуже радіють своєму новому статусу.

Микола Матвієнко

28-річний Микола Матвієнко у 2019 році теж розпрощався зі статусом холостяка, і побрався зі своєю дівчиною Ганною, з якою зустрічався протягом трьох років. Того ж року у подружжя народилася донечка Марійка.

До речі, Микола та дружина Романа Яремчука Христина свого часу похрестили старшу доньку Зінченків Єву. От таке футбольне кумівство вийшло.

Тарас Степаненко

34-річний Тарас Степаненко познайомився зі своєю дружиною Маргаритою, коли йому було 19 років, а їй – усього 16. Це було кохання, як то кажуть, з першого погляду, яке переросло у шлюб, якому уже понад 10 років. За цей час у пари народилося троє дітей, а Маргарита пишається своїм чоловіком та називає його зразковим сім’янином.

Ілля Забарний

Цього року 21-річний Ілля Забарний відзначив першу річницю шлюбу зі своєю дружиною Ангеліною. Вони разом навчалися у школі, у 2014 році дівчина переїхала до Києва та вступила до КНУ. Після 5 років знайомства у 2022 році Ілля освідчився коханій. А вже за рів відбулося їхнє весілля.

Віктор Циганков

26-річний Віктор Циганков у 2022 році побрався зі своєю найпалкішою коханою-вболівальницею Романою. Про неї відомо не так багато, але разом пара з 2019-го. За рік після весілля у подружжя народився син-первісток. Хлопчика назвали Леоном. Час від часу зірковий татусь ділиться кумедними відео у своєму Instagram, як розважає малого нащадка.

Нагадаємо, нещодавно дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік показала його в обіймах дітей. А Артем Довбик разом із дружиною Юлією та донечкою замилували свіженьким фотосетом.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів