З об'ємними кучерями та у напівпрозорому: "бунтівниця" Джолі полежала на плечах у молодика для стильних фото

21 вересня, 10:17
Анжеліна Джолі позує для фото
Фото Getty Images

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі попозувала для британського журналу про стиль "CR Fashion Book" та розповіла про навчання вокалу для ролі Марії Каллас (американська оперна співачка, -ред.), свої останні татуювання та чи вважає себе бунтівницею.

49-річна Джолі знялася у фотосесію для глянцю у речах від свого бренду Atelier Jolie. Для зйомки акторка приміряла на себе сукню з афганськими мотивами, яку розробила спільно з засновницею Zarif Золай Шерзад. До слова, важко не помітити нову зачіску акторки - дрібні кучері з начісом.

Також зірка позувала у костюмі з штанами-палаццо, подовженим жакетом та капелюхом-котелком.


Анджеліна Джолі знялася у модній фотосесії

Джолі вразила новими сміливими образами від свого бренду

Анджеліна Джолі на фотосесії для журналу

Як вам акторка у такому аутфіті?

В інтерв'ю Анджеліну запитали, чи вважає вона себе бунтівницею.

"Якщо бунтар означає не слідувати, а ставити під сумнів, то я вважаю, що так. Для мене важливий спротив тому, щоб мені диктували, як думати, одягатися чи почуватися", - сказала Джолі.

Анжеліна Джолі з начісом для фото

До речі, зачіску зірка зробила також сміливу

Акторка також поділилася й тим, які татуювання востаннє вона зробила. До речі, вони пов'язані з її дітьми.

"Я зробила напис "Stay Gold" (залишайся золотим, - ред.) зі своєю донькою Вів, коли ми були у складі "Аутсайдерів" (бродвейський мюзикл, який вони продюсували разом). Це багато означає для нас, як окремо, так і разом. Також є птах, який я ділю з одним зі своїх дітей, це особисто для нас", - додала зірка.

Анджеліна Джолі позує для фото
Яке фото вам сподобалося найбільше?

Анджеліна Джолі розповіла, як готувалася до ролі Марії Каллас у фільмі "Марія". Виявляється, акторка сім місяців брала уроки вокалу й зазначила, що це стало для неї свого роду терапією.

"У певному сенсі це була терапія, я не розуміла, що вона мені потрібна. Я навіть не уявляла, скільки я тримаю в собі і не випускаю. Отже, виклик був не технічний, це був емоційний досвід — знайти свій голос, бути у своєму тілі, виражати. Ви повинні віддати кожну частину себе. Коли оперні співаки виражають біль, це не дрібниця, це найбільша глибина. Все, що у вас є. Для цього потрібне все ваше тіло, і це вимагає, щоб ви були сповненими емоційно, настільки відкритими та гучними, якомога гучнішим, наскільки це можливо. І ти усвідомлюєш, роблячи це, як сильно ти можеш нашкодити собі, якщо не відчуєш і не висловиш повною мірою те, що носиш у собі", - заявила вона.

Анджеліна Джолі з молодим моделлю

Також голлівудська красуня попозувала у напівпрозорій сукні на плечах у молодого напарника по зйомці

Нагадаємо, наприкінці серпня Анджеліна Джолі презентувала фільм "Марія" на Венеційському кінофестивалі, де вразила елегантними образами на червоній доріжці.

До речі, організатори кінофестивалю пішли на хитрість, аби Джолі не зіштовхнулася на хіднику зі своїм колишнім чоловіком, актором Бредом Піттом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів