"Таких ідеальних не існує": Інна Мірошниченко зворушила зізнанням, обіймами і цілунками з чоловіком. Відео

16 вересня, 12:00
Тімур Мірошниченко з дружиною

Інна з Тімуром уже 6,5 років у шлюбі

Юристка Інна Мірошниченко звернулася до свого чоловіка, телеведучого Тімура Мірошниченка у романтичному пості в мережі.

Багатодітна мама згадала, як вони з коханим познайомилися, як починалися їхні стосунки та показала романтичне відео з цілунками та обіймами.

"Ось так можна йти одного разу на роботу, в своїх думках і турботах, і випадково зустріти найкращу людину у всесвіті. Можна довго сумніватися, видумувати, що приховує ця людина, бо "таких ідеальних не існує". Можна повірити, пірнути в його обійми, але довго мати в голові стереотипи про "любов живе три роки" чи "з появою дітей зникає пристрасть" або ж "на кожну красиву знайдеться ще красивіша, до всього звикають"", - написала Інна.


Тімур та Інна Мірошниченки

У пари двоє біологічних і двоє прийомних дітей

"Можна щодня відчувати себе абсолютно винятковою і надихаючою, ніби в перший день стосунків. Можна сваритися, ображатися, але завжди чути "ти найдорожче, що у мене є, я хочу, аби ти була щасливою". Можна щодня дивитися і думати "якщо б я мріяла сміливо і фантастично, я б все одно не мріяла про такого, як ти".

Можна щодня розуміти, що сьогодні любиш ще сильніше. Ще сильніше дякуєш. Ще сильніше пишаєшся. Ще сильніше хочеш не випадати з його обіймів. Все це виявляється МОЖНА! Кажуть, що кожні стосунки чомусь вчать. Але ми не вчимося. Ми ніби вже все вміли. Просто домовились зустрітися, взятися за руки і разом йти до спільної мети", - зізналася Мірошниченко.

Нагадаємо, 38-річний Тімур та 36-річна Інна усиновили 3-річного Марселя та 8-річну Ангеліну. Також подружжя має 4-річного сина Марка та 6-річну доньку Мію.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів