Чілі, буряк або гірчиця: Клопотенко порадив, з чим варто куштувати вишню
Шефкухар, ресторатор та амбасадор українського борщу Євген Клопотенко продовжує свої кулінарні експерименти.
Цього разу кухар порадив незвичні поєднання з вишнями.
Клопотенко запропонував, з чим можна заметчити ягоду. Перший варіант - з буряком. Також слід додати сіль та олію за смаком.

До речі, виходить такий собі дуже корисний червоний салат

Для наступного поєднання Євген радить заміксувати вишні з базиліком
В якості десерту Клопотенко пропонує вишні з мʼятою.

Рецепти на той випадок, якщо ваші вишні засумували в холодильнику...
Також можна змішати ягоди з сіллю, американською солодкою гірчицею, або поєднати перець чілі з корицею, мускатним горіхом і вишнями. Обирайте варіант за смаком.

Клопотенко показав, як зробити вишні незабутніми
Нагадаємо, раніше співачка Злата Огнєвіч показувала, як готувати вареники з вишнями.




