"Це прикольно": Клопотенко показав, як смажить чай і пояснив навіщо

Клопотенко здивував новим рецептом популярного напою
38-річний шефкухар і ресторатор Євген Клопотенко поділився з шанувальниками незвичним рецептом чаю і запропонував його посмажити.
Зірковий кухар згадав про існування сорту Lapsang Souchong, який вирощують в Південному Китаї, але його, на жаль, дістати важко. Тому Євген показав, як зробити схожий копчений чай в домашніх умовах.
Спочатку листочки потрібно викласти на пательню і трохи підсмажити.

Євген висипав чорний чай на сковорідку

Скажемо декілька хвилин і постійно помішуємо

Додаємо воду і варимо декілька хвилин. А потім даємо настоятися

Через сито наливаємо у чашку
"Таким чином у вас вийде смажений чай. Буде гарний і смачний новий смак. Це прикольно. І так, це реально смачно", — додав кулінар.

Кухар залишився задоволений результатом
Клопотенко частенько тішить підписників смачними рецептами. Не так давно він розповідав, з чим можна їсти картоплю, як подавати спаржу та здивував стравою з тюльпанів.
Як відомо, ресторатор є поціновувачем вільних стосунків, а нещодавно він пояснював, що любить в жінках, а що – ні. Також Євген відповідав, чи зустрічався колись з чоловіками.