Мішина посвітила бюстом крізь напівпрозору сукню і поміркувала про любов

22 лютого, 16:15

Актриса Ксенія Мішина поділилася з підписниками новим пікантним контентом, якого традиційно вистачає в її Instagram.

Звабливі фото, для яких зірка серіалу "Кріпосна" знялася у білому сітчастому комбінезоні, посвітивши грудьми, актриса доповнила думками про природу любові.

"Ми живемо у пошуках любові та щастя у зовнішньому світі. Ніби вони є товаром. Але ні любов, ні щастя не можуть бути отримані, або придбані, як дешевий костюм. У гонитві за "чарівною пігулкою" існує лише залежність від задоволень з подальшими болем та розчаруваннями", – йдеться у дописі акторки.

Зірка показала відверті фото

Зірка показала відверті фото


Актриса у білому тотал-луці посвітила грудьми

Актриса у білому тотал-луці посвітила грудьми

фото з instagram


"Дилема сучасного світу полягає в тому, що ми намагаємося знайти любов не зсередини, а зовні. Але це лише призводить до збільшення думок та питань", – поміркувала Ксенія.

Мішина доповника сексі-кадри думками про любов
Мішина доповника сексі-кадри думками про любов
фото з Instagram

"Намагаючись зрозуміти внутрішню силу любові, чомусь сприймаємо її як щось окреме, замість того, щоб ототожнювати з власною природою. Пошуки любові зовні – помилка. Любов може бути знайдена тільки всередині.

Гонитва за задоволеннями, які переплутали з любовʼю, вже давно перетворилася на патологію, а життя – на пасивне підпорядкування. Подивіться у вічі дитині – там є відповідь. Там живе чистота і любов, поки ще не обтяжені ілюзіями та наративами цього світу", – підсумувала Мішина.

Ксенія прилягла для нового контенту

Ксенія прилягла для нового контенту

фото з Instagram

Як відомо, Мішина виховує сина від попередніх стосунків. Ім’я чоловіка вона не розкриває, проте якось розповідала, що екс намагався повернутися в її життя після їхнього розриву.

Також актриса якос зізнавалася, як її син ставиться до її залицяльників.

Нагадаємо, нещодавно Мішина розповіла, що у школі стала жертвою педофіла.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів