Лорак з Біланом заспівали у Лондоні

2 червня 2008, 11:16

Лідери "Євробачення-2008" російський Діма Білан та українська Ані Лорак в ніч з суботи на неділю виступили у Лондоні в рамках європейського туру переможців "Євробачення", пише "УНІАН".

Кількасот лондонських шанувальників "Євробачення" дістали цієї ночі можливість почути дві пісні конкурсу - "Believe Me" і "Shady Lady" - живцем зі сцени модного нічного клубу.

Саме тут трохи більше місяця тому відбулася вечірка-прев‘ю "Євробачення", де брала участь Ані Лорак та інші європейські виконавці.

Лондон став і головною зупинкою у турне переможців "Євробачення", яке проводиться другий рік поспіль з метою познайомити європейську публіку з учасниками пісенного конкурсу.


Лорак приготувала для цього вечора програму з чотирьох номерів, включаючи нові прочитання відомих хітів Тіни Тернер і групи Bon Jovi - "Simply The Best" і "It‘s My Life".

"Враження приголомшливі! Публіка просто мене ощасливила сьогодні, мені кричали "Королева", мене зустрічали як справжнього переможця. Я завоювала їх серця, а це дорогого варте", - ділилася Кароліна враженнями від виступу.

У найближчих планах у неї - поїздка до Москви на церемонію вручення премій "Муз-TV", а потім концерт у Туреччині. За словами Лорак, італійський дизайнер, що шив їй сукню, теж запросив її на свій показ.

"Наше завдання зараз - закріпити наш успіх, мабуть буде новий альбом англійською мовою в тенденції "Shady Lady", - розповіла співачка.

Лорак також зізналася, що хотіла б провести повноцінний концерт у Лондоні і зробити його інтернаціональним.

"У нас немає проблем зібрати діаспору, багато українців і росіян прийде, але нам хочеться, щоб на концерт прийшли справжні англійці, яким ця музика подобається і які голосуватимуть своїми фунтами", - зазначила Ані Лорак.

Фото прес-служби Ані Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів