Могилевська вже набридла, а Зеленський та Каменських ще ні

24 березня 2009, 10:53
"Квартальщик" та "найкрасивіший чоловік" Володимир Зеленський та співачка Насті Каменських очолили рейтинг найулюбленіших знаменитостей серед користувачів Інтернету.

А от вже порядком встигли набриднути веб-користувачам співачка Наталя Могилевська, шоумен Дмитро Коляденко та обстрижений Віталій Козловський.

Такі результати проведеного на початку березня дослідження "Моніторинг популярності українських знаменитостей".

До речі позитивно до Зеленського ставляться 78% респондентів, а 55% з опитаних вважають його своїм кумиром.

А от Каменських є кумиром для 50% Інтернет-користувачів. Що ж до позитивного ставлення до виконавиці "колгоспного еренбі", то тут її залишив позаду не лише Зеленський, а лисий жартівник Євген Кошовий.


Окрім цього, подруга Потапа Настя Каменських, любителька "запаковуватися" Ані Лорак та "лижниця" Руслана посіли першу сходинку за показником знання серед українських користувачів мережею. Жіночу компанією розбавив боксер Віталій Кличко.

Друге місце зайняла співачка-матуся Тіна Кароль, а третю сходинку за впізнаністю поділили затятий холостяк Володимир Кличко та володарка масивного бюсту Вєрка Сердючка.

Серед чоловіків найбільшою популярністю користуються Ані Лорак та Настя Каменських.

Володя Зеленський ще не втсиг набриднути, а от Наташа Моглилевська вже

Жінки ж віддають перевагу "квартальщикам" Зеленському і Кошевому та не забувають про Каменських.

До речі, Зеленський більше до вподоби людям віком 14-19 років та 20-29 років. У той час як респонденти у віці 30-39 років зачаровані його колегою по сцені Кошовим.

Що ж до уподобань людей віком від 40 до 49 років, то в них дещо інші улюбленці. Так, старшим користувачам Інтернету найбільше подобається спортсмен Сергій Бубка, акторка Ада Роговцева та співачка Ані Лорак.

Рейтинг зірок, які вже встигли набриднути очолює співачка Наталя Могилевська. Далі йдуть хореограф та телеведучий Дмитро Коляденко та співак Віталік Козловський.

Що ж до рейтингу потенційних зірок, то тут розмітсилися абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Бессонова та актриса театру та кіно Ірма Вітовська.

Наразі вони мають досить низький рівень знання серед Інтернет-користувачів, проте ті респонденти, які знають цю спортсменку та актрису, ставляться до них дуже позитивно.

Далі за показником потенціалу йдуть "дівчина Бонда" Ольга Куриленко та художниця Євгенія Гапчинська.

Серед чоловіків найвищий потенціал має телеведучий Дмитро Шепелєв.

За матеріалами прес-служби компанії "GfK Ukraine"

Фото "Бульвара Гордона"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів