Донька Червоненка захопилася містичною релігією? ФОТО

22 травня 2009, 12:15
Донька заступника мера Києва та затятого гонщика Євгена Червоненка - Олександра , схоже зацікавилася каббалою.

Адже як поясняти те, що 21-річна дівчина нещодавно стала носити на лівому зап'ясті головний амулет давньоєврейського вчення - тоненьку червону ниточку?

Днями папарацці вдалося сфотографувати Сашу на одній з вулиць Києва. І поки дочка політика говорила по телефону можна було як слід розгледіти нову "прикрасу" на її руці.

До речі, наразі сповідувати каббалу стало доволі модно. Все частіше на зап'ястях голлівудських та вітчизняних зірок можна помітити червону нитку.

Серед відомих каббалістів числиться поп-діва Мадонна, співачка Брітні Спірз, супермодель Наомі Кемпбелл, подружжя Девід та Вікторія Бекхеми. Неабияк це вчення поширене й серед російських зірок. Так, з амулетом вже декілька років поспіль ходить музикант Андрій Макаревич та співачка Жанна Фріске.


Що ж стосується українських знаменитостей, то червона ниточка на руці була помічена у мера Харкова Михайла Добкіна, коли той барахтався з коброю у трусах. Щоправда, у матюкливого політика амулет був на правому зап'ясті, а не як це водиться у каббалістів, на лівому.

Саша Червоненко стала прихільницею каббали?

До речі, амулет каббалістів буває вовняний чи шовковий і мати різну товщину. Приблизна вартість червоної ниточки десь близько 30 доларів.

Нагадаємо, каббала - духовне містично-філософське вчення в іудаїзмі. Вона розкриває таємницю зміст Тори, яка розглядається як містичний код.

Відповідно до каббали, причиною всіх проблем є невідповідність законам всесвіту. Душа перевтілюється у матеріальному світі до тих пір, поки не "вивчить свій урок" і не виконає функції, для яких вона була створена.

Коли ж - за допомогою вивчення каббали - ця мета досягається, душа перестає втілюватися. Досягнення цього стану і є метою каббали.

Однак, достеменно не відомо, чи через захоплення каббалою на зап'ясті Саші Червоненко з'явилася червона ниточка. Адже часто таки амулет пов'язують бабки, ворожки та чаклуни після обрядів від зурочення і порч, або ж від зубного болю чи нудоти.

Тож цілком можливо, що донька заступника Черновецького просто боїться, щоб її не зурочили.

За матеріалами "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів