Божевільний чоловік не випускав Лоліту з будинку

31 серпня 2011, 14:17

Божевільний фанат декілька днів провів біля під'їзду співачки Лоліти Мілявської у Москві.

Прихильник в агресивній формі вимагав зустрічі із зіркою, пише "Твой День".

Через ненормальну поведінку фаната, Лоліта та її чоловік Дмитро провели вдома декілька днів поспіль.

А з міркувань безпеки зіркової пари до їхнього помешкання на Ляліному провулку був приставлений наряд поліції.

"Він поривався до під'їзду, волав під вікнами і вимагав зустрічі. Я не могла вийти з квартири і навіть попросила співробітників правоохоронних органів почергувати коло дверей – чоловік був справді божевільний", - розповіла Мілявська.

Любов до Лоліти довела чоловіка до агресії

Також Лоліта зауважила, що спочатку візити прихильника були абсолютно спокійними й не заважали її звичайному життєвому ритму. Чоловік приходив під під’їзд, дзвонив у домофон та просив зустрітися.

Мілявська, відома як жінка гостра на язик, намагалася жартома відкараскатись від нахаби. Проте постійні відмови викликали у закоханого фаната агресію.

"Протягом двох днів ми тільки те й робили, що телефонували у відділення. Цей тип на давав нам спокою – це був якійсь жах! Я та Діма намагалися вирішити конфлікт, не повідомляючи у поліцію, проте він був дуже агресивним", - поскаржилася схвильована Лоліта.

Нагадаємо, що екс-дружина Олександра Цекало, співачка Лоліта Мілявська 20-го березня цього року уп'яте вийшла заміж. Її черговим чоловіком став 36-річний тенісист Дмитро Іванов.

Фото прес-служби співачки з сайту "Дни.ру"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали