Перед смертю Майкл Джексон просив "молока"

9 листопада 2011, 12:40

Кардіолог Конрад Мюррей, якого визнали винним у смерті поп-короля Майкла Джексона, розповів про передсмертне спілкування зі співаком. Останнім проханням Майкла було дати йому трохи "молока". Саме так він називав анестетик "Пропофол".

Нові подробиці останніх хвилин життя Джексона виплили з документального фільму, який показали на британському каналі "Channel 4", пише "The Sun".

У цьому відео Мюррей розповідає, що останні слова Майкла були: "Дайте мені трохи молока".

Як відомо, "Пропофол", що спричинив смерть співака, дуже схожий на молоко.


"Він благав мене і просив, щоб я дозволив йому трохи молока. Це була єдина річ, яка допомагала. Він і справді не міг спати. Ви бачили його образ у "Триллері"? Він виглядав так само істерично", - розповів Мюррей, маючи на увазі один з кліпів Джексона.

Видання зазначає, що спочатку кардіолог сподівався отримати за відео понад півтора мільйона доларів. Втім, виробники фільму з компанії NBC запевняють, що нічого не платитимуть лікарю.

Мюррей хотів заробити на документальному відео

До слова, під час одного з інтерв'ю Мюррей заявив, що Джексон назвав його єдиним другом, якого він знайшов за все своє життя.

Тим часом, родичі покійного співака обурюються чутками про те, що термін ув’язнення Мюррея можуть скоротити до 2-х років. Причиною цього може стати перенаселення у тюрмах Каліфорнії.

"Несправедливо, якщо лікар Мюррей отримає лише 4 роки за те, що він робив", - заявив брат Майкла Тіто. .

"Доктор Мюррей заслуговує на більший термін ув’язнення. Сини мають ховати своїх батьків, а не батьки своїх синів", - зазначила 81-річна мати померлого поп-короля.

Наразі Конрад Мюррей, якого у понеділок ввечері визнали винним у ненавмисному вбивстві Майкла Джексона, перебуває у в’язниці округу Лос-Анджелеса. За лікарем ведеться пильний нагляд, аби він не скоїв самогубство.

Остаточний вирок щодо терміну покарання Мюррея буде винесений за три тижні.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів