"Ляпис Трубецкой" закликає відрощувати вуса

9 грудня 2011, 11:30

Лідер білоруського гурту "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок став ініціатором громадської кампанії "Повернемо вусам гідність!".

Міхалок відростив вуса сам та закликає інших, повідомляє прес-служба "Ляписа Трубецкого".

"На моє переконання, вуса - це сакральні гойдалки між добром і злом" - пояснює лідер гурту.

"В історії людства, а також у світовій культурі, було багато позитивних вусанів: Д'Артаньян, Альберт Ейнштейн, Марк Твен, Мартін Лютер Кінг, Махатма Ганді ..." – каже Міхалок.


"У той самий час, було й чимало злочинців, які також носили вуса: Гітлер, Сталін, Саддам Хуссейн, Муаммар Каддафі. Вусаті герої та негідники один одного якось врівноважували", - розмірковує Сергій.

"Але в останні роки з'явилася тенденція, коли вуса практично приватизовані не найприємнішими особистостями: ментами, силовиками, чиновниками, всякого роду сатрапами", - зауважує музикант.

Міхалок вже почав відрощувати вуса

Тож Міхалок закликає усіх людей "доброї волі" відрощувати вуса.

"Адже вуса - це в жодному разі не рудимент з минулого. Це фільтр, бойовий щит! У лева, у моржа є вуса, і їм не приходить в голову їх голити. Я заявляю: голити вуса для чоловіка - так само ганебно, як голити ноги або груди", - запевняє рокер.

"Я особисто відростив вуса і, незважаючи на кпини з боку деяких рідних і близьких, вважаю їх ознакою свого войовничого духу. Чим більше вусатих людей ходитиме на концерти групи "Ляпис Трубецкой", тим потужніше буде наше братство!" – каже Сергій.

"Друзі, давайте не віддамо вуса на відкуп негідникам! Повернемо вусах гідність!" – закликає Міхалок.

Крім того, лідер "Ляписа Трубецкого" додає, що хіпстерська мода на бороду ніяк не стосується поняття мужності. Мовляв, зазвичай під бородою ховають безвольне підборіддя та в'ялі щоки.

Також Сергій проти всілякого "знущання" над природною формою вусів, як це полюбляють робити представники сексуальних меншин.

"Це теж не вітається, оскільки вуса мають рости, як бог дав. Тільки в цьому випадку вони зберігають своє чоловіче начало", - резюмує фронтмен "Ляписа Трубецкого".

Фото надане прес-службою "Ляписа Трубецкого"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів