Росіяни назвали Мадонну "злом", а кияни вирощують для неї троянди

5 липня 2012, 11:15

Всесвітньо відома співачка Мадонна, яку нещодавно розкритикувала Світлана Лобода, викликала обурення в російських священиків. Після її відвертих вчинків у Стамбулі та Римі, російська церква виступила проти концерту співачки.

А ось українцям, схоже, навпаки цікаво, що ще здатна оголити Мадонна перед публікою. Кияни, наприклад, чекають на поп-діву та вирощують для неї тисячі білих троянд.

Як пише "Life Showbiz", російські священики вимагають скасування концерту поп-королеви.

"Концерт Мадонни у нашій країні я вважаю прикрою подією. Дуже шкода, що відповідальні за це люди дозволили її виступ. Адже вона відома сатаністка! Я вимагаю скасування її приїзду і закликаю людей підтримати мою ініціативу", - заявив один із священиків.


Як відомо, неодноразово Мадонна піддавалася критиці з боку церковних служителів. У своїй попередній концертній програмі епатажна діва розіп'яла себе на хресті. Після цього християнські організації звинуватили її у вульгарності і зневажливому ставлення до віруючих.

До слова, у цьогорічному турне співачка пообіцяла підтримати геїв Санк-Петербурга, чим також викликала обурення.

Російські священики вважають Мадонну сатаністкою

"Я вважаю, що до Росії час заборонити експорт всякої гидоти і вульгарності. Ми не стічний канал, ми країна великої православної культури! Це звичайний епатаж її стилю - нудно і бридко. На мій погляд, наявність чіконнеподібних в нашій країні - це погано, це зло", - зазначив глава Асоціації православних експертів Кирило Фролов.

Що ж до концерту Мадонни в Києві, то поки що ніхто не виступав проти. Навпаки – ретельно готуються до приїзду мегазірки.

Для виконання вимоги співачки - щоб її оточували лише троянди - тисячі цих квітів вирощуватимуть в Києві, а не везтимуть з-за кордону.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Мадонна у своєму концертному райдері зазначила, що троянди мають бути обов'язково білі і світло-рожеві. До того ж, бутони і довжина квітів має бути однаковими.

Ось тут вирощують квіти для Мадонни

Нагадаємо, про перебірливість Мадонни у квітах весь світ дізнався завдяки українському журналісту, який подарував їй гортензію. Тоді навколо цього розгорівся справжній скандал.

Фото Reuters з сайту Msn.com, стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів