Кеті Холмс потрапила в аварію і "потрусить" доччин гардероб?

17 липня 2012, 14:55

Екс-дружина та донечка голлівудського актора Тома Круза, Кеті Холмс та 6-річна Сурі, у понеділок потрапили в аварію.

На щастя, ані жінка, ані дитина не постраждали.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "New York Daily Times".

ДТП сталася, коли Кеті забирала Сурі з занять гімнастикою на Манхеттені. "Mercedes", за кермом якого перебував шофер, зіштовхнувся зі сміттєвозом.


Фотографії пошкодженого авта потрапили до інтернету, однак, як запевнили джерела в поліції, самі пасажирки травм не зазнали.

Кеті Холмс та Сурі потрапили в ДТП

Нагадаємо, Кеті Холмс, забравши дитину, наприкінці червня виїхала з їхнього з Крузом помешкання та оселилася в квартирі, яку зняла заздалегідь.

Подейкують, актриса рішуче налаштована кардинально змінити життя малої, яку досі виховували за саєнтологічними правилами, на "нормальне". Зокрема маленька Сурі незабаром може розпрощатися зі своїм розкішним гардеробом, який оцінюють у 3 мільйони доларів, зазначає видання.

На думку Холмс, любителька підборів Сурі має почати вдягатися так, як і належить 6-річній дівчинці. Розкішні вбрання, що їх надсилали дитині модні дизайнери, Кеті повідправляє назад.

"Увесь цей недоречний одяг та косметика з’являлися завдяки Тому, а наразі ключовим словом для Кеті, коли йдеться про Сурі, є "нормальний". Том любив розпещувати Сурі і потурати їй, а в Кеті інша точка зору", - повідомило джерело журналу "Reveal".

А ще Холмс буцімто записала дочку до католицької школи "Sacred Heart", куди свого часу ходили такі "чемні" дівчатка як Періс Хілтон та Lady Gaga, пише "The Hollywood Life".

Щоправда, представники навчального закладу не підтвердили цієї інформації, однак відомо, що школа, де вчаться й інші діти селебрітіз, береже їхню приватність

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів