Обама, Агілера й Папа Римський стали найвпливовішими

19 квітня 2013, 10:57

Журнал "Time" оприлюднив свій традиційний список "The 100 Most Influential People in the World".

До сотні найвпливовіших потрапили президент США Барак Обама та репер і продюсер Jay-Z, обоє із дружинами. Іще до цьогорічного рейтингу увійшли вагітна герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та оскароносна акторка Дженніфер Лоуренс.

Про це повідомляє "Time".

100 найвпливовіших людей автори рейтингу розподілили на п’ять категорій: "Титани" (Titans), "Новатори" (Pioneers), "Лідери" (Leaders), "Кумири" (Icons) та"Митці" (Artists).


Jay-Z увійшов до сотні найвпливовіших людей світу

Серед "Титанів" опинилися Jay-Z, дизайнер Майкл Корс та російський бізнесмен Ігор Сєчин.

Найвпливовішим "Новатором" року, з-поміж інших, став зірка Боллівуду та громадський діяч Аамір Кхан.

У списку лідерів, яку в 2013-му році мають найбільший вплив, крім Барака Обами, опинилися президент Малаві Джойс Банда, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин та Папа Римський Франциск.

До "Кумирів" зарахували співачку Бейонсе та її колегу Джастіна Тімберлейка, Кейт Міддлтон, Мішель Обаму та зірку фільму "Лінкольн" Деніела Дей-Льюїса.

22-річну Лоуренс назвали "перлиною з убивчим поглядом"

Найбільш впливовими митцями року стали Дженніфер Лоуренс, співачка Крістіна Агілера й режисер Стівен Спілберг.

Із усієї сотні "Most Influential People" були відібрані 7 облич, котрі з'являться на обкладинках "Time". Одним із них є Jay-Z, пишуть "NY Daily News".

"Він – артист-підприємець, котрий перебуває у центрі культури та комерції Америки ХХІ-го століття, і його вплив поширюється за межі рас, релігій та місць проживання", - так охарактеризував чоловіка Бейонсе мер Нью-Йорка Майкл Блумберг.

"Приколістка. Перлина. Перлина з убивчим поглядом", - сказала акторка Джоді Фостер про свою юну колегу Джен Лоуренс, яка теж з'явиться на обкладинці журналу.

Фото обкладинок з сайту "Time"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів