Скандальний продюсер Вайнштейн подав до суду на власну компанію

27 жовтня 2017, 12:44

Американський продюсер Гарві Вайнштейн, котрого звинуватили в домаганнях або зґвалтуванні вже понад три десятки жінок, вирішив і собі піти в наступ.

Кінодіяч подав позов проти компанії The Weinstein Company, заснованої ним самим разом із братом Бобом.

Про це пише People.

Продюсер вимагає, щоби TWC надала йому всі листи, що надходили на його корпоративну електронну адресу і надсилалися звідти, а ще його персональні файли та копію кодексу корпоративної етики компанії.


Вайнштейн стверджує, що неодноразово звертався з таким проханням, але йому було відмовлено.

Вайнштейн вирішив не сидіти склавши руки

Як пояснює Гарві, ці матеріали "містять інформацію, котра його виправдовує", і яка може допомогти компанії під час розслідуванні скандальних інцидентів та захиститися від звинувачень на свою адресу.

Продюсер не хоче, щоби компанія замість цього укладала якісь домовленості та платила якісь гроші особам чи організаціям, котрі висувають проти нього звинувачення.

До того ж, враховуючи, що в ЗМІ поповзли чутки про продаж TWC, якщо постраждає репутація компанії, це негативно позначиться на її вартості – відтак і на прибутках самого Гарві.

"Містер Вайнштейн просто вимагає такої ж інформації, якою володіє його брат, щоби допомогти компанії", - пояснюють юристи продюсера.

Як відомо, коли розгорівся секс-скандал, The Weinstein Company звільнила Гарві Вайнштейна.

Нагадаємо, продюсер відкидає звинувачення в зґвалтуваннях та має намір позиватися й до видання, котре надрукувало гучну статтю про нього.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів