Батько Маркл присягається, що не циганив у неї грошей, а сестра продовжує лаятися

1 червня 2018, 15:45

Новоспечені родичі британської королівської родини, батько та зведена сестра герцогині Меган Маркл не збираються залишати перші шпальти світових ЗМІ.

Томас Маркл охоче спілкується з пресою, а Саманта Маркл обходиться власним Twitter, у якому вихлюпує жовч на адресу дружини принца Гаррі.

Про це пишуть The Daily Mail, Express і TMZ.

Бідній Меган, мабуть, гикається без упину...

73-річний батько Меган вирішив спростувати чутки про те, що він двічі просив у зіркової дочки грошей, але та відмовляла. Томас запевнив, що добре забезпечений завдяки пенсійному фондові. Але якби він справді був у фінансовій скруті, його дівчинка б йому нізащо не відмовила.


А ще Маркл звинуватив свого сина, Томаса-молодшого, в тім, що це з його вини в нього стався серцевий напад. Мовляв, так на батька вплинув відкритий синів лист, у якому той закликав принца Гаррі не одружуватися з Меган.

Саманта ж, яка вже 10 років не спілкувалася з сестрою, і яку, відповідно, на королівське весілля не запросили, розкритикувала герб, який нещодавно з'явився в Меган Маркл. Від жіночки дісталося навіть Її Величності: на думку Саманти, з боку королеви було "негідно" ніяк не відобразити на гербі батьків Маркл. Та й узігалі герб вийшов "дурний і порожній", неначе його "у дитсадку намалювали".

А вам як герб Маркл?

Ідею ж Меган помістити на щиті, який тримають лев та голуб, три пір'їни - як символ сили слова - Саманта кваліфікувала як "ментальну мастурбацію".

Нагадаємо, сестру Маркл страшенно злить те, що на весіллі Меган із родичів була присутня лише її мати. Як відомо, батько актриси повинен був приїхати та відвести доньку до вівтаря, але спершу відмовився, бо картався через постановочні фото, за які взяв гроші, а потім йому заборонили летіти лікарі.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів