Ахеджакова: Тепер я - "терористка" по відношенню до Криму

2 серпня 2018, 12:15

Російська актриса Лія Ахеджекова на батьківщині залишається об'єктом цькування через її позицію, зокрема, щодо Криму, який вона вважає вкраденим в України. Але компанія "ворогів народу", до якої її зарахували, просто чудова, тішиться 80-річна зірка.

Про це вона говорила в інтерв'ю "Собеседнику".

"Тепер я - "терористка" по відношенню до Криму. Правда, я "терорист" у товаристві найшанованіших представників нашої культури. Ми - "вороги народу" і, головне, "терористи". Але таке товариство чудове - честь для мене", - поділилася актриса.

"Я дуже люблю Крим - там моє дитинство... Я Крим весь об'їздила, він - частина мого життя. Але це абсолютно не виправдовує крадіжки. Я вважаю: Крим належить Україні. Як це можна - віджати жилплощу в сусіда? Надто коли в домі в нього проблеми...", - зазначила Ахеджакова.


Ахеджакова згодна бути "терористом" і "ворогом народу", адже туди в сучасній Росії потрапляють найшанованіші люди

Лія Меджидівна не вважає себе правозахисницею. Просто так склалося, що її думки стали питати "ті порядні, чесні, розумні ЗМІ, котрі ще лишилися" у Росії.

"Так я собі репутацію і "зіпсувала". Стала "ворогом народу" і "русофобом", - підсумувала вона.

Ахеджакова не вірить у хороше закінчення історії з несправедливо засудженим та увязненим у Росії Олегом Сенцовим.

"Боюся, нічого доброго (не буде). Доки в Донбасі стріляють, доки кинуть люди, нічого доброго не буде. Сенцову дуже погано. Тепер, якщо і захочуть обміняти, вже стрьомно. Можуть запізнитися. Він гине не за себе - за друзів своїх, за Україну", - сказала актриса.

Як відомо, до так званого "чорного списку Криму", тобто публічних людей, котрі вважають півострів окупованим, крім Ахеджакової, увійшов і музикант Андрій Макаревич. Нещодавно він укотре чітко окреслив свою позицію та наголосив, що до Криму більше не поїде.

Нагадаємо, співачка Лоліта нещодавно заявила, що "не знає, хто такий Сенцов".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів