Пітт познайомив дітей із новою подругою, Джолі оскаженіла - ЗМІ

16 грудня 2019, 14:55

Американський актор Бред Пітт нещодавно відхрестився від усіх романів, які йому приписують ЗМІ. Утім подейкують, насправді його стосунки з 30-річною актрисою Алією Шокат дедалі міцнішають.

Пітт навіть познайомив нову дівчину зі своїми дітьми, від чого Джолі геть не в захваті.

Про це пише Ace Showbiz із посиланням на Life & Style.

"Зі слів інсайдера, 44-річна Анджеліна "по стелі бігала", коли взнала, що Алія спілкувалася з дітьми.


 
30-річній Алії Шокат приписують стосунки з Бредом Піттом

"Вона дуже їх захищає, і жодна жінка ніколи не буде достатньо хорошою в її очах для ролі мачухи - особливо так швидко. Вона оскаженіла!", - розказало джерело.

Зі слів співрозмовника видання, Бред представив дітям нову подругу ще на початку їхніх стосунків, кілька місяців тому. І Алія їм цілком сподобалася.

"Вони всі в захваті від Алії, особливо Шайло, яка з захватом говорить про те, яка та крута і ні на кого не схожа... А Захарі подобається стиль Алії. Вони навіть запланували дівчачий похід по вінтажних бутіках", - зазначив інсайдер.

Тим часом розлючена Енджі вже навіть розглядає варіант поновити судову війну за опіку. Актриса пригрозила Пітту, що не пустить до нього дітей ні на день народження 18-го грудня, ні на Різдво, якщо там буде Шокат.

Нагадаємо, подейкують, Бред Пітт теж готовий до боротьби. Він упевнений, що колишня навмисне говорить дітям погано про нього, отруюючи їх ненавистю.

Як відомо, в нещодавньому інтерв'ю Джолі пожалілася, що через Пітта мусить лишатися жити в США аж до повноліття всіх нащадків.

Фото з Instagram та Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів