"Відсіяла всі відносини з чоловіками": 27-річна KRUTЬ розказала про свою усвідомлену самотність

2 листопада 2023, 13:45

Бандуристка та співачка Марина Круть (KRUTЬ), у якої, з її слів, було чимало романів як із "поганими хлопчиками", так і з дуже хорошими, зараз самотня. Це її власне усвідомлене рішення.

27-річна артистка пояснила його в розмові з Аліною Доротюк, а ще розказала, який чоловік, коли настане час, матиме шанс підкорити її серце.

Марина KRUTЬ двічі брала участь у Нацвідборах на Євробачення

Марина KRUTЬ двічі брала участь у Нацвідборах на Євробачення

"Я ніколи не закохувалась у якісь зовнішні фактори. Що важливо для мене - мабуть, найголовніший фактор, чи ця людина зможе бути моїм другом, то перше, і друге, чи вона буде так само кукухою повернута, як я", - зазначила Марина.


"Бо я думаю, що я трохи екстраординарна жінка, яка точно не буде стояти біля плити і готувати. Я думаю, якщо хтось піде із пари в декрет, то це піде чоловік все ж таки або ми будемо якось міксувати декрет. Бо я точно не піду в декрет, бо якщо вже я в нього піду, то я вже не вийду", - поділилася вона.

Зі слів KRUTЬ, "є багато кандидатур", які хочуть, щоби вона стала їхньою дівчиною. Проте для неї настав момент усвідомлення того, що вона стомлена після всіх попередніх стосунків і хоче побути на самоті.

Потенційний обранець артистки має бути повернутий кукухою, як і вона сама

Потенційний обранець артистки має бути "повернутий кукухою", як і вона сама

"Я одна зараз. Причому це було складніше рішення, ніж бути в парі. Я спеціально відсіяла всі відносини із чоловіками, щоб побути... Це називається монада – це коли ти утримуєшся від чоловічої уваги, від статевих стосунків. Так триває певний час. Це дуже важко дається, бо мені 27 і навколо мене є дуже багато крутих чоловіків", - розповіла Марина.

"Для мене дуже властиво бути у стосунках. Мені простіше бути у стосунках, ніж бути одною. Зараз прийшов той самий момент, коли мені варто побути одній. Це дуже сильно непросто. Особливо в період війни, я дуже боялася це зробити", - зізналася музикантка.

Наразі Марина намагається потоваришувати зі своєю ненависною "подругою-самотністю", від якої довго тікала. Вона веде з нею діалоги та навіть знає, як її ім'я.

Зараз Круть намагається налагодити взаємини зі своєю самотністю

Зараз Круть намагається налагодити взаємини зі своєю самотністю

"Дуже багато людей вступають у стосунки для того, щоби не відчувати цю самотність. Багато людей починають палити, йти в алкоголь, у залежності, трудоголізм, якісь там ігри, ще щось, щоби не відчувати себе самотнім. А так важливо просто зустрітися зі своєю самотністю. Я вважаю, коли людина може зустрітися зі своєю самотністю, це прям про великі яйця. Такі ментальні. Це про стрижень. І я йшла до цього 27 років", - наголосила Круть.

Як додала Марина, це, хоч і непростий, але один зі найщасливіших періодів її життя.

Нагадаємо, в серпні KRUTЬ відверто розповіла про нещасний випадок, який стався з нею в дитинстві, та показала, які шрами він лишив шрами на її тілі. Артистка вирішила поділитися власною історією шляху до любові до себе через скандальну історію з сексистськими висловлюваннями Володимира Остапчука.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів