"Я ссикло": MЕLOVIN розказав, чому не на фронті, як наважився вдруге піти на Євробачення та від чого відмовився через хворобу

21 листопада 2023, 16:15

Співак MЕLOVIN, який нещодавно розказав, що хворіє на цукровий діабет, докладніше розповів про хворобу.

В інтерв'ю УНІАН він також прокоментував ситуацію щодо (не)мобілізації та як зважився вдруге піти на Нацвідбір на Євробачення.

У співака діагностували діабет MODY-типу, генетичний. Хвороба змінила образ життя Меловіна і змусила його відмовитися від старих звичок.

"Вже 208 днів я не вживаю алкоголь, і надалі я продовжую тверезе життя. Це чудово, але інколи я себе не впізнаю. Справді, дуже класно жити в притомному стані, навіть без келиха улюбленого вина. Це формування нових звичок, в дечому я себе обмежую.


Також я почав займатися з психотерапевтом. Ще мене рятує улюблена справа. Теперь в центрі уваги моє життя і більше нічого", - прокоментував Меловін.

фото з instagram

У 2018-ому співак представляв Україну на Євробаченні і посів 17 сходинку. Виконавець розказав, як наважився на участь у конкурсі вдруге.

"Все сталося досить неочікувано, як сніжним комом. Новина про діабет, відмова від алкоголю... Я зрозумів, що настрашніше в цьому житті - його профукати. Тому вирішив не зважати на слова людей, що я вже був на Євробаченні, і подати заявку.

Ми живемо один раз і, на жаль, дуже мало. Ти або робиш щось, щоб прожити життя яскраво і щоб були якісь класні епізоди, або ти далі читаєш коментарі, слухаєш слова ображених людей, переживаєш за це. Я обрав перший варіант", - пояснив він.

Пісня, яку виконує Меловін, називається "Dreamer" - "Мрійник":

"Вона про усіх нас. Цю пісню я позиціоную не як написану собою, бо її написали всі навколо. Це маніфест, ода мрійництву, бо мрійники правлять цим світом. Але, на жаль, чим дорослішими ми стаємо, тим більше ми забуваємо про мрійника всередині. Тому ця пісня не про мене, а про всіх. Я просто її голос", - зазначив співак.

А ще Меловін відповів, чи дорікають йому стосовно того, що він не на фронті, та чи пішов би на службу.

"Мені намагаються нав'язати цю провину, але ніякої провини я не маю відчувати апріорі. За мобілізацію відповідають певні органи, а я - не ці органи. Я собі нічого не підробив, нічого не купив. Я стаю на обліку.

Як і інші, ми на щось чекаємо, на що саме - не знаю. Піти добровольцем - ні, бо я сс*кло. Я сам це розумію. Для того, аби піти добровільно, треба мати яйця, а я їх не маю. Тому я готовий допомагати всім іншим", - запевнив він.

Співак чесно зізнався, що він ссикло

Співак чесно зізнався, що він "ссикло"

"Виїжджати з країни, аби потім бути ізгоєм - ні, не хочу. У мене є можливість це зробити, але питання: "Нащо?" Я ніде не переховуюся, ви можете знайти в інтернеті, де я живу. Чого мені боятися? Я живу у своїй державі", - зазначив співак.

Нагадаємо, 17-го листопада Суспільне Мовлення оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024, серед яких опинився і MЕLOVIN.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів