"Фігу з маком": Зібров про очікуваний та реальний розмір своєї пенсії, заначку від дружини, ботокс та єдиний недолік майбутнього зятя

5 лютого, 12:15

Співак Павло Зібров вважає себе заможною людиною, адже має все, що йому потрібно: житло, машину, роботу та, головне, улюблену сім'ю поруч.

Про те, чому кожен чоловік повинен мати заначку від коханої половини, на яку пенсію сподівався 66-річний артист і яку отримав, а ще про те, що йому не подобається в майбутньому зятеві, Павло Миколайович розказав "Люкс ФМ".

Павло Зібров дав пораду чоловікам щодо наявності та розміру заначки

Павло Зібров дав пораду чоловікам щодо наявності та розміру заначки

Зі слів Зіброва, під час повномасштабної війни "народ менше став гуляти", тож корпоративів у нього зараз дуже мало. Зате дуже багато виступів благодійних, для військових та вимушених переселенців.


Тим часом розмір пенсії артиста, його, м'яко кажучи, не тішить.

"Це не грає ролі, ти народний артист чи не народний, пенсія за вислугою років робиться, які ти внески вносив у пенсійний фонд, от і все. Є надбавка для пенсії, здається, там 20%. Я думав, все підраховують, плюс-плюс-плюс, я - учасник бойових дій в Афганістані, 45 років назад воював, і народний артист, і там грамоти, заслуги - я думав, це одразу докупи, докупи і буде в мене пенсія 50 тисяч! Фігу з маком. 7500", - поділився Зібров.

Артист сподівався дещо на інший розмір пенсії...

Артист сподівався дещо на інший розмір пенсії...

Співак зазначив, що, як народний артист, усе ж таки має одну вагому пільгу - можливість колись отримати місце на Байковому цвинтарі.

Говорячи про секрет міцності свого багаторічного шлюбу з другою дружиною Мариною, Павло Миколайович назвав гумор.

"Ми живемо з гумором, одне одного підколюємо, шуткуємо, анекдоти розказуємо. Все с посмішкою в нас проходить, у нас весела сім'я просто", - розказав він.

Павло Миколайович із дружиною Мариною та донькою Діаною

Павло Миколайович із дружиною Мариною та донькою Діаною

Зібров переконаний, що при хорошій дружині цілком непогано бути підкаблучником, але заначку все ж треба мати.

"Заначку кожному чоловіку треба мати, щоби потім цю заначку витрачати на свою улюблену кохану, на дружину, на дитину. Тисяча доларів обов'язково має бути десь під подушечкою", - повчив артист.

У родині Зібрових його завдання - заробляти, а от рахувати добре виходить у дружини. Всі крупні покупки сім'я обговорює.

Найдорожчий подарунок Зіброва дружині - це червоний автомобіль на її ювілей

Найдорожчий подарунок Зіброва дружині - це червоний автомобіль на її ювілей

Співак не став приховувати, що читає всі хейтерські коментарі на свою адресу в соцмережах, мовляв, це "для тонусу". Найбільше претензій йому висловлюють через те, що він "молодиться".

"Операції не роблю, а ботокс є, безумовно, трошки є. Тому що якщо не робити, то були би якісь зморшки сильні, мені ж трошечки вже ж вік такий", - пояснив Зібров.

Як відомо, 26-річна донька та менеджерка співака Діана після перемоги збирається нарешті зіграти весілля зі своїм нареченим Андрієм. Майбутнього зятя зірковий тато схвалює, але є одне "але".

Діана - єдина дитина артиста від другого шлюбу. Від першого в Зіброва є син Сергій

Діана - єдина дитина артиста від другого шлюбу. Від першого в Зіброва є син Сергій

"Класний хлопець, мені дуже подобається з мамою, це її вибір, ну і, в принципі, наш вибір... Тільки єдине, що він не п'є, це погано. Випити нема з ким. Марина не п'є, Діана не п'є, він не п'є, якось скучно...", - пожалівся він.

Як розказав Зібров, найкращий відпочинок для нього - це бути вдома, посидіти коло озерця з собакою та вудкою.

Співак зі своєю вівчаркою Габі, зіркою зооглянцю

Співак зі своєю вівчаркою Габі, зіркою зооглянцю

"Безумовно, я заможна людина. Тому що для життя в мене є все: і житло, і дача, і машина, і сім'я, і театр, і друзі, поети, і робота більш-менш, я маю на увазі, комерційна робота. Тому я вважаю, що я відносно - все відносно - багата людина", - зазначив він.

Нагадаємо, Зібров вдячний своїй першій дружині за те, що розлучилася з ним, інакше він не зустрів би "капітана своєї душі", кохану Марину.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів