"Моліться за Україну": Тоня Матвієнко оприлюднила пронизливе прощальне послання своєї мами

5 січня, 17:40

Співачка Ніна Матвієнко, життя якої 8-го жовтня забрала тяжка хвороба, перед смертю адресувала ніжні та щемливі слова Україні.

Аудіоповідомленням, записаним Ніною Митрофанівною в лікарні, її дочка Тоня поділилася з Олексієм Сухановим. У голосі виконавиці, яка лише два дні не дожила до свого 76-річчя, чуються сльози.

"Любила життя, тільки сама не встигла нажитися. Поки заробляла, поки бігала, не взріла, поки воно закінчилось так швидко. Ох, треба було мені ходити кожен рік перевірятися. Але ж нічого не боліло, чого перевірятися?", - зізнається Ніна Митрофанівна на записі.

На цьому фото Ніні Матвієнко 24 роки

На цьому фото Ніні Матвієнко 24 роки


"Моліться за Україну. Вона варта цієї молитви. Я вперше відчула, що я її дитина. Якби могла, пригорнула би до серця всю-всю-всю. Там стільки квітів для неї всередині, стільки ніжності і болі. Матінку, всю цю святу земельку. Кожен день із нею говорила, кожен день. Просила поносити мене подовше", - говорить артистка.

Як пояснила Тоня, на відео вона маму в лікарні не знімала, бо та не хотіла, аби її бачили в такому стані.

"Вона ніколи не хотіла, щоби люди знали, як вона це пережила, як вона виглядає. Вона завжди хотіла, щоби люди памятали її здоровою. Їй було соромно навіть на початку, щоб чоловіки (брати і батько) бачили. Тільки дівчат допускала", - пригадала донька Ніни Митрофанівни.

Життя народної артистки забрав рак

Життя народної артистки забрав рак

Тоня пригадала свою останню розмову з мамою.

"Вона вже не розмовляла. Я з нею розмовляла. 6-го жовтня. Вона не розмовляла вже, я плакала, цілувала її, розказувала, що в мене відбувається. Я вже тоді почала худнути... Вибачаюсь, зняла штани, показала, як я схудла. (У неї були) свідомі такі очі", - поділилася вона.

Нагадаємо, як розказувала Тоня, через горе вона втратила 10 кілограмів та половину волосся. Нині артистка заново вчиться жити.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів