"Почуття народилися": Tayanna про нового чоловіка у своєму житті, хто подарував їй землю на Балі та які гроші екс дає на сина

27 березня, 11:30

Співачка Tayanna зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, хоча про те, що між ними є стосунки, говорити ще рано.

Про це 39-річна артистка сказала "Люкс ФМ", а ще торкнулася в розмові своєї колишніх, зокрема російського саунд-продюсера Єгора Глєбова, від якого виховує сина Даніеля.

Tayanna говорила про колишніх та нинішнього

Tayanna говорила про колишніх та нинішнього

Як запевнила Тетяна Решетняк, до Єгора в неї "ніяких претензій" щодо того, що він украй рідко з'являється в житті сина. На думку артистки, в їхнього з Ані Лорак спільного екса "непроявлений батьківський інстинкт". До того ж, Даніель - його первісток і після нього в Глєбова народилося ще троє синів, із двома яких він мешкає разом, відтак молодші діти йому ближчі.


Фінансово у житті старшого сина росіянин теж бере участь уряд-годи.

"Якщо розбити цю суму на десять років, це, напевне, 200 доларів в рік, якщо розбити от все, що він там допомагав... Сину вже 11 років. Ну, може, трошки більше, хай буде 5 (тисяч доларів), - поділилася Tayanna.

Якоїсь фіксованої аліментів на сина в Решетняк із Глєбовим не визначено

Якоїсь фіксованої аліментів на сина в Решетняк із Глєбовим не визначено

Співачка розсекретила, хто зробив її щасливою власницею ділянки землі на острові Балі. Виявляється, це інший її колишній.

"Про нього знала вся країна, коли він у мене був, ще три роки тому. Це ще той, це ще тоді. Він просто займається будівництвом на Балі й він мені подарував шматок землі", - похвалилася вона.

Тетяна вточнила, що земля ця в неї є "фактично", маючи на увазі формальні складнощі офорлення ділянок на Балі.

"Я мріяла з дитинства, щоб у мене був будиночок біля океану. І коли я зароблю багато грошей, я побудую собі там віллу. І буду відправляти батьків на зиму і сама туди приїжджатиму на місяць надихатися... Хочу будинок, куди я буду приїжджати раз на рік на два місяці чи на місяць, писати пісні, писати альбоми, відпочивати з сином і перезаряджатися", - заявила вона.

Отже, колись у Тані буде дача на Балі

Отже, колись у Тані буде дача на Балі

Артистка відповіла на запитання про своє особисте життя зараз.

"Колись мені Алан (Бадоєв) сказав, що я не вмію брехати, бо мої очі видають все й одразу. Мені здається, коли я закохана або в мене є якісь внутрішні почуття, то мої очі світяться на весь світ... Я не можу сказати, що це стосунки якісь там, поки що не стосунки, але почуття народилися. Я дуже вдячна Богу, бо я дуже давно не закохувалася і у мене давно не було романтичного стану всередині, коли хочеться ділитися любов'ю, і зараз вони в мене народилися, і я вдячна Богу за цей стан", - сказала Tayanna.

Чим займається її новий обранець, співачка казати відмовилася, лише зазначила, що це не бізнес і не політика.

Може, новий коханий Тетяни - артист?

Може, новий коханий Тетяни - артист?

Фото Victoria Kvitka

"Жіноче щастя - коли жінка радісна, коли вона розслаблена, в довірі до Всесвіту. І знає, що все, що з нею відбувається - так має бути. Суто моє, третє означення щастя жіночого - це коли поруч є коханий чоловік. Комусь це не потрібно. Я знаю багато жінок, яким неважливі відносини. Для мене важливі відносини, для мене важливо, що є оцей третій фактор", - підкреслила Таня.

Нагадаємо, торік Tayanna докладно пояснювала, якого "мужика" вона воліє бачити поруч із собою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів