Жбурнув столом у наречену: ЗМІ отримали шокуючу інформацію про Меттью Перрі та випадки насильства щодо жінок

11 січня, 10:45

Американського актора Меттью Перрі раптово не стало у жовтні 2023-го року, і після хвилі зворушливих триб'ютів у мережі ті, хто знав зірку серіалу "Друзі", стали розказувати й набагато менш приємні речі.

Так, у грудні інсайдер розповів, що 54-річний Меттью насправді так і не позбувся наркозалежності. Тепер же Daily Mail отримала свідчення про те, що актор фізично кривдив жінок.

Однією з них буцімто була Моллі Гурвіц, колишня наречена Меттью. Зі слів джерел, наближених до покійного актора, в 2021-му році він жбурнув у неї кавовим столом. Причиною була сварка через подарунок на Валентинів день, який Перрі купив для дівчини із додатку для знайомств.

У мільйонів глядачів Меттью Перрі міцно асоціювався із його найвідомішим персонажем, чарівливим саркастичним дотепником Чендлером Бінгом із Друзів
У мільйонів глядачів Меттью Перрі міцно асоціювався із його найвідомішим персонажем, чарівливим саркастичним дотепником Чендлером Бінгом із "Друзів"
Фото з Instagram Перрi

"Він жбурнув у неї кавовим столом і сказав, що вона божевільна. Він ненавидів те, що вона його покинула, у нього були жахливі проблеми з тим, коли його покидають", - розказав співрозмовник видання.

Як відомо, Меттью та Моллі почали зустрічатися в 2018-му, заручилися в 2020-му, а влітку 2021-го актор повідомив про їхній розрив.

Після смерті Перрі екснаречена написала пост, де зізналася, що він "був складним та завдавав болю, якого вона ніколи раніше не знала". За це на неї тоді добряче напосілилися в коментарях шанувальники зірки, мовляв, про мертвих треба казати або добре, або ніяк.

Цікаво, що в своїх мемуарах Меттью Перрі написав, що зробив пропозицію Моллі, перебуваючи в лікарні під дією опіоїдного анальгетика.

Із Моллі, молодшою за нього на понад 20 років, актор так і не дійшов до вівтаря

Із Моллі, молодшою за нього на понад 20 років, актор так і не дійшов до вівтаря

"Я поволі почав усвідомлювати, що заручений, що живу з жінкою та двома собаками... Я не був готовий ні до чого з цього... Годі й казати, ми порвали", - розказав актор.

Джерела ж запевняють, що це неправда і Перрі вигадав цю версію, щоби зробити Гурвіц боляче. В дійсності ж на момент пропозиції актор не був у лікарні та не перебував під кайфом.

Іншою жінкою, яка начебто зазнала фізичного насильства з боку Меттью, була Морган Мозес, яка жила в маєтку актора як його компаньйонка з тверезості. У книзі зірка називає її своїм найкращим другом (він використовує для неї псевдонім "Ерін"), але реальність, стверджують інсайдери, дещо інша.

Книга Перрі Друзі, коханки і велика халепа, в якій він розказав про своє життя та боротьбу з залежностями, стала бестселером

Книга Перрі "Друзі, коханки і велика халепа", в якій він розказав про своє життя та боротьбу з залежностями, стала бестселером

За їхніми словами, в березні 2022-го в Перрі стався напад люті, і Мозес трапилася йому під гарячу руку.

"У нього був жахливий зрив, і зопалу він не був у змозі контролювати свої емоції. У нього був страх, що його покинуть. Він штовхнув Морган об стіну та жбурнув її на ліжко. Вона пішла", - засвідчив інсайдер.

Звільнившись, Морган обірвала будь-які контакти з актором за рік до виходу мемуарів, у яких він запевнятиме, що вона врятувала йому життя.

"Чоловік, якого знали ті, хто був йому близький, і чоловік, якого бачив світ - це були зовсім різні люди", - підкреслило джерело.

Також стало відомо, що Перрі заводив знайомства з юними дівчатами через застосунки та змушував деяких із них привозити йому наркотичні препарати.

Гурвіц та Мозес коментувати свої стосунки з Перрі відмовилися. З речником покійного актора виданню теж не вдалося зв'язатися.

Нагадаємо, причиною смерті Меттью Перрі експертиза визнала гострий вплив кетаміну та утоплення.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів