В онуки королеви Єлизавети загуляв чоловік

16 вересня 2011, 17:30

Найновіший член британської королівської родини опинився в центрі скандалу. Капітана збірної Англії з регбі Майка Тінделла, який 30-го липня побрався з онукою королеви Єлизавети Зарою Філліпс, заскочили з іншою жінкою.

Палкий флірт 32-річного Майка з симпатичною білявкою в одному з новозеландських нічних клубів зафільмували камери спостереження.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Зокрема на плівці видно, як довгокоса незнайомка чи то намагається цьомкнути Тінделла в поголену маківку, чи то притуляє його голову до своїх грудей.


В іншій частині відео можна розгледіти, як законний чоловік Зари однією рукою пригортає білявку до себе, та, імовірно, вони цілуються.

Як зафільмувала камера, розташована назовні, з клубу Майк та його компанія виходять, прихопивши з собою дівчину.

Півтора місяці тому Майк присягався Зарі в коханні та вірності

"Як і всі хлопці, він із великою пристрастю грає за Англію, і він розслаблявся після тяжкого матчу", - зробив спробу виправдати Тінделла речник клубу.

Скандальний відеозапис оприлюднив чоловік, що побажав лишитися невідомим.

"Пане Тінделл, ваша поведінка була неприйнятною, особливо коли йдеться про таких осіб як королева та Зара Філіпс. Я співчуваю їм", - звертається до Майка анонімний правдолюб посередині запису.

Зара Філліпс не дала жодних коментарів з приводу новозеландських походеньок чоловіка.

До слова, Майк та його команда того злощасного вечора святкували свою перемогу в одному з матчів Чемпіонату світу з регбі. 10-го вересня Аргентина програла Англії з рахунком 9:13, пише офіційний сайт "Regby World Cup 2011".

Фото Reuters з сайту Mirror.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів