Принц Джордж опинився в антирейтингу знаменитостей

26 листопада 2013, 16:40

4-місячний принц Джордж опинився в антирейтингу зірок.

Американський журнал "GQ" склав список знаменитостей, впливовість яких носить негативний характер. У антирейтинг увійшли актори, поп -зірки, спортсмени і політики, які зловжили своєю популярністю і скористалися нею для здійснення не самих благих намірів.

Так, маленький син принца Вільяма і Кейт Міддлтон Джордж посів 8-му сходинку антирейтингу. І як стверджує видання, у цьом винні журналісти.

Мовляв, настільки докладне висвітлення його життя в пресі гідно маленького інопланетянина.


ЗМІ довели 4-місячного принца Джорджа до антирейтингу

"А він всього лише звичайне немовля, яке тільки те й робить, що бруднить пелюшки й плаче. Яке розчарування для всього світу!" - пише виданням,

Та очолив негативний рейтинг колишній баскетболіст Денніс Родман. А все через свою дружбу з північнокорейським лідером Кім Чен Ином, "диктатором, який морить голодом і вбиває власний народ".

Як зазначив журнал, відносини Родмана з керівником КНДР "це, звичайно, весело, але не варто забувати, що мільйони людей не можуть покинути це королівство абсурду, не отримавши кулю в лоба".

Деніс Родман завдячує своєму першому місцю в негативному рейтингу дружбі з лідером КНДР

Друге місце в списку людей з негативною впливовістю зайняла телеведуча-кухар Пола Дін. Її помістили в антирейтинг за расистські висловлювання (вона назвала "нігерами" чорношкірих робітників).

Третя сходника дісталася колишньому конгресмену Ентоні Вінеру, який пішов у відставку через секс-скандал . У публікації видання назвало його "найжалюгіднішим розпусником" в американській політиці.

Крім того у антирейтингу фігурують: Папа Римський, співак Джастін Бібер, співачка Майлі Сайрус, президент США Барак Обама (17-е місце; американського лідера відзначили за бездіяльність і пусті розмови ), Едвард Сноуден (22-е місце ) та інші.

Як відомо, "GQ" склав антирейтинг знаменитостей втретє. У 2012-му році перше місце в подібному переліку зайняв Міт Ромні. Другою була актриса Аманда Байнс, а третю сходинку видання віддало Мадонні.

Фото "Reuters" та з сайту elcomercio.pe

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів